met enorm veel kennis,
expertise en passie

Onze werkwijze

Wij werken al meer dan 20 jaar in de IT sector en hebben in de loop der jaren gezien wat de beste stappen zijn om bedrijven te helpen met hun infrastructuur, werkplekken en informatiebeveiliging.

We vragen om informatie

Het belangrijkste is dat ieder bedrijf anders is. Qua businesscase, werkzaamheden en medewerkers. Daarom is het belangrijk om een IT omgeving te hebben die bij een bedrijf past. 

 

Wij vragen daarom om veel informatie. Daarmee kunnen wij een goed advies geven die let op schaalbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en betaalbaarheid. Zonder deze informatie is het onmogelijk de kansen en mogelijkheden voor een bedrijf in kaart te brengen en een optimale situatie te creëren.

Analyse of assessment

Onze eXperts beginnen altijd met een analyse of een assessment die ervoor zorgt dat informatie gestructureerd verzameld wordt. Door deze structuur weet je dat alle onderwerpen behandeld zijn, wat aandachtspunten zijn en in welke prioriteit dit aangepakt moet worden. 

 

Van ieder onderwerp in de analyse of assessment wordt feedback opgeleverd en mogelijke stappen geformuleerd. Wij vinden het belangrijk dit stap voor stap door te spreken om zeker te weten dat de impact en consequenties van acties helder zijn. 

Tijdelijk of structureel

Wij begrijpen dat bedrijven soms zelf willen implementeren of dit volledig uit willen besteden. Daarom bieden wij verschillende vervolgstappen aan. 

 

Behoefte een tijdelijke eXpert? DTX helpt jou op projectbasis of als Security Officer as a Service. Ben je op zoek naar een partij voor beheer en onderhoud en constante security, kijk dan naar onze managed services en managed security services. 

 

Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking jou verder helpt en wij onze expertise kunnen inzetten om jou te ondersteunen.

Wij beheren zodat een ondernemer kan ondernemen

Wij zijn als Microsoft Elite partner vaak als eerste op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, aanpassingen of kansen. Dit delen we dan ook op regelmatige basis om ervoor te zorgen dat een bedrijf dit kan benutten of aanpakken. 

Ons beheerteam is dagelijks bezig met het beheer en onderhoud van onze klanten, zodat zij zich hier geen zorgen over hoeven te maken en zich kunnen richten op ondernemen.

 

Lange termijn

De infrastructuur en beveiliging van jouw bedrijf zijn essentieel in de bedrijfsvoering. Daarom is DTX van mening dat een samenwerking voor beide partijen goed moet voelen en het uitgangspunt is dat je samen op de lange termijn blijft doorontwikkelen. Wij werken graag met bedrijven die het belang van een team aan eXperts inzien en het fijn vinden een partnership op te bouwen.

we make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.