met complete focus
op cloud, Mobility &
security

Onze partners

Wij zorgen voor de beste up-to-date kennis, onze partners zorgen voor de beste producten.

De beste partners

De afgelopen 20 jaar hebben wij steeds gezocht naar de beste partners die er zijn op het gebied van informatiebeveiliging, infrastructuur en mobile device management. Naast Microsoft hebben wij verschillende partners die de beste software oplossingen bieden voor ondernemend Nederland. Kijk bij onze partners voor een overzicht.

Al meer dan 20 jaar is DTX Microsoft partner en heeft in die jaren heel veel bijgedragen aan het Microsoft netwerk. Onze kennis en kunde van Microsoft producten heeft ervoor gezorgd dat DTX zich met recht eXperts mag noemen van Microsoft producten. 

Lees verder
Rapid7

Rapid7 vormt de ruggengraat van onze security dienstverlening. Met hun krachtige oplossingen zijn problemen opgelost voordat ze ontstaan.

Lees verder
Varonis

Beveilig ongestructureerde data met Varonis, dé oplossing voor het beschermen van data en beheren van autorisaties.

Lees verder
Automox

Vereenvoudig het installeren van software, updates en het beheren van configuraties met Automox die elk Windows-, macOS- of Linux-systeem patcht, of deze nu op locatie, in de cloud of onderweg is.​

Lees verder
Spark

Blackberry Spark Endpoint Protection is een software oplossing die op innovatieve manier bescherming biedt tegen security bedreigingen. Altijd bescherming tegen Malware.

Lees verder

Kost het password management ook veel tijd in jouw bedrijf? Kijk dan naar een all-in-one oplossing met MYKI.

Lees verder

Ben je op zoek naar laagdrempelige en pragmatische beveiliging van jouw data. Denk dan aan Lepide, de software die data beschermt.

Lees verder

Beveilig je moderne werkplek met Yubico. DTX kan met deze oplossing verschillende manieren van authenticatie inzetten.

Lees verder

WE make IT

Wil je meer weten over een bepaald product en hoe dit optimaal binnen jouw organisatie
geïmplementeerd kan worden? Vraag dan een gesprek met onze eXperts aan.

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.