Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.

Bart de Leeuw
Bart de LeeuwSecurity eXpert
Mijn passie ligt bij security, vanuit mijn studie Cybersecurity Governance heeft dit zich gespecificeerd tot cybersecurity. Wat ik bij mijn studie mis is net dat stukje techniek, daarom is DTX een goede match. Hier krijg ik de ruimte om mezelf ook op het technische vlak van cybersecurity te ontwikkelen.
Bas de Gier
Bas de GierManaging Partner
Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.
Carsten Leidekker
Carsten LeidekkerCloud eXpert
Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuïteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.
Danny van Haaster
Danny van HaasterSecurity eXpert
Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied. Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.
Ilyaaz Noerkhan
Ilyaaz NoerkhanSecurity eXpert
Als DTX’er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.
Jan-Ibo Steunenberg
Jan-Ibo SteunenbergDelivery eXpert
Samen met een team van eXperts zorg ik voor het tijdig en correct opleveren van projecten. Ik vind het belangrijk om dit samen met de klant en met veel plezier voor elkaar te krijgen. Het samenspel tussen wensen en mogelijkheden is mijn grote uitdaging.
Jeroen de Bonte
Jeroen de BonteCloud eXpert
Vertalen van complexe, technische uitdagingen en mogelijkheden zijn mijn passie. Als all-round IT eXpert heb ik een brede ervaring opgedaan, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Ik ga graag samen met u op reis in deze digitale wondere wereld!
Joost Rijkhoff
Joost RijkhoffSecurity eXpert trainee
Als afstudeerder binnen het cyber security team, kan ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen en bijdragen aan de cyberweerbaarheid van organisaties!
Kaan Koç
Kaan KoçCloud eXpert
Tegenwoordig is zoveel mogelijk; je ziet door de bomen het bos niet meer, oftewel door alle computers de Cloud niet meer. Ik word onwijs blij als ik samen met de klant een waanzinnig mooie IT-oplossing kan implementeren waar zij nog jarenlang plezier van zullen hebben.
Kai van Dijk
Kai van DijkCloud eXpert
Ik vind het mooi als een IT oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt. Bellen met Microsoft Teams, een handig Power BI rapport of het automatiseren van vervelende taken met Power-apps en -automate. Daar word ik blij van.
Kai vd Berg
Kai vd BergManager Data eXperts
Acteren op het snijvlak tussen Business en IT en op basis van de behoefte de beste data oplossingen positioneren en realiseren. Dat is waar mijn team met data eXperts en ik voor gaan! Met een generieke aanpak en de onderdelen van Microsoft data solutions zorgen we voor een snelle, veilige en unieke toepassing bij onze klanten.
Kris Mandemaker
Kris MandemakerCloud eXpert
De mogelijkheden in de Cloud zijn eindeloos, de juiste Cloud oplossingen uitzoeken voor de klant en ervoor zorgen dat de oplossing zo feilloos mogelijk wordt geïmplementeerd is waar ik blij van word.
Lars Pauwels
Lars PauwelsData eXpert
Ik word blij van data uitdagingen samen oppakken en tot een goed einde brengen. Goed luisteren naar de wensen, maar ook kritisch doorvragen. En wanneer de beste oplossing voor ogen is die met het hele team bereiken. Het is pas af en goed als iedereen tevreden is en de oplossing ook daadwerkelijk gebruikt wordt.
Leon Hartog
Leon HartogSecurity eXpert
Veiligheid boven alles! Security is tegenwoordig heel belangrijk. Wij als team zorgen ervoor dat niets aan ons voorbij gaat, waardoor u met een gerust gevoel aan het werk kan.
Lianne de Boer
Lianne de BoerFinance eXpert
Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!
Lindy Zonneveld
Lindy ZonneveldSecurity eXpert
De samenwerking tussen IT en de business te faciliteren is mijn dagelijkse uitdaging. Met aan de ene kant het vertalen van de techniek voor de klant, en aan de andere kant de wensen van de klant om te zetten in een mooie technische oplossing.
Maikel Roolvink
Maikel RoolvinkManager Security eXperts
Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie. Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland hun cyberweerbaarheid te vergroten!
Mandy Jansen
Mandy JansenSecurity eXpert
Net als innovatie staat digitalisering nooit stil. De nieuwste ontwikkelingen doorgronden en daarbij mijn kennis vergroten om uw beleving zo veilig mogelijk te maken is waar ik als DTX’er voor sta.
Marcel de Wit
Marcel de WitCloud eXpert
Service is mijn ding! Samenwerken, om uw IT op kantoor, in de cloud, of misschien Hybride te laten werken voor u zoals het moet. Stabiel, veilig en snel.
Marielle Koekenbier
Marielle KoekenbierData eXpert
Met ons team van Data eXperts helpen we klanten om waardevolle inzichten te halen uit data, maar bieden we ook het gereedschap om actie te ondernemen op die inzichten. Het bedenken en realiseren van een voor de klant succesvolle oplossing geeft elke keer weer veel voldoening.
Mariska Pater
Mariska PaterFinance eXpert
Vanuit de backoffice zorg ik voor operationele ondersteuning zodat collega’s, onze klanten en partners de samenwerking waarderen. Het gevoel dat je een team de hulp biedt die zij nodig hebben, geeft mij elke dag weer nieuwe energie!
Martijn Stroet
Martijn StroetSales eXpert
De hoge mate van expertise en passie van mijn IT collega’s en deze kunnen inzetten bij uw onderneming, zodat u zich ongestoord kan focussen op uw business. Dat is de kracht van verbinden!
Melvin Luijten
Melvin LuijtenSecurity eXpert
Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX’er.
Minh-hai Huynh
Minh-hai HuynhData eXpert
Effectief inzetten van data-oplossingen voor waardevolle inzichten is mijn passie. Samen met het team zetten wij ons dagelijks in om dit te realiseren voor u, zodat u meer tijd overhoudt voor wat voor u belangrijk is.
Mohammed el Tantawi
Mohammed el TantawiCloud eXpert
Klanten centraal stellen, oplossingsgericht werken en efficiency staan bij mij hoog in het vaandel. Ik wil er met het team voor zorgen dat al uw day-to-day processen op rolletjes lopen. Als ervaren IT-specialist met een sociale instelling en gezonde dosis humor help ik u graag weer op weg!
Nick Kragtwijk
Nick KragtwijkSecurity eXpert
De winkel goed beveiligen is één, maar vergeet vooral de IT omgeving niet. Ik geef u graag de handvatten en inzichten om het beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen.
Nivetha Kanthia
Nivetha KanthiaSecurity eXpert
Door de bedrijfsprocessen te optimaliseren en, waar nodig, beleid juridisch te redigeren, waak ik ervoor dat de DtX ‘processor’ op volle toeren draait. Mijn collega’s zetten vol overgave al hun eXpertise in voor onze klanten, zonder dat er energie verloren gaat; daar maak ik mij hard voor.
Osman Bor
Osman BorCloud eXpert
De IT opdrachten waar ik dagelijks mee bezig ben dagen mij uit om het uiterste uit mijzelf te halen als IT eXpert. Ervaring waarop u kunt vertrouwen, service waar u op kunt rekenen. Wanneer gaan we samenwerken?
Rudi Bakker
Rudi BakkerAccountmanager
In mijn rol geniet ik ervan om samen met de klant en collega’s op zoek te gaan naar oplossingen voor de lange termijn. Kwaliteit, samenwerken, een win-win resultaat en humor zijn onmisbaar voor mij.
Rutger de Boer
Rutger de BoerManaging Partner
Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van! Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.
Thom Oudhuis
Thom OudhuisMarketing eXpert
Mijn doel is om IT in begrijpbare taal te communiceren en DTX op de kaart zetten met mooie campagnes.
Tom Lanphen
Tom LanphenSecurity eXpert trainee
Als cyber security stagiair bij DTX heb ik de mogelijkheid om mijn afstudeeropdracht af te ronden voor de opleiding Technische Informatica.
Wilco Eliveld
Wilco EliveldCloud eXpert
Enterprise omgevingen naar de Cloud migreren, daar word ik warm van! Ik heb een brede technische kennis en interesse in complexe IT- vraagstukken. Ik ben dagelijks opzoek naar nieuwe IT- innovaties en - oplossingen voor DTX.

Do you have IT?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT.
Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken.
Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan contact met ons op.

Word ook een IT eXpert

Do you have IT?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT.
Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken.
Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan contact met ons op.

Word ook een IT eXpert