met complete focus
Op CLOUD, MOBILITY
en SECURITY

Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.
Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van!

Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.

Rutger de boer

Senior IT Consultant
Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.

Bas de gier

Managing Partner
De IT opdrachten waar ik dagelijks mee bezig ben dagen mij uit om het uiterste uit mijzelf te halen als IT eXpert.

Ervaring waarop u kunt vertrouwen, service waar u op kunt rekenen. Wanneer gaan we samenwerken?

Osman Bor

Senior IT Consultant
Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied.

Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.

Danny van Haaster

Security Consultant
Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuiteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.

carsten leidekker

Manager Managed Services
Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!

Lianne de Boer

Backoffice eXpert
Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX'er.

Melvin Luijten

Security Consultant
Mijn passie is uw werkplek omgeving dusdanig in te richten, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken. Samen kijken we naar de beste oplossing op het gebied van Microsoft toepassingen. Dit kan zowel Modern Workplace, Windows Virtual Desktop of Office 365 zijn.

René Laas

IT Specialist
Tegenwoordig is zoveel mogelijk; je ziet door de bomen het bos niet meer, oftewel door alle computers de Cloud niet meer. Ik word onwijs blij als ik samen met de klant een waanzinnig mooie IT-oplossing kan implementeren waar zij nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Kaan Koç 

IT Consultant
Als DTX'er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Ilyaaz Noerkhan

Security Specialist
Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie.

Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland invulling te geven aan de uitdagingen rondom cybersecurity!

Maikel Roolvink

Manager Security Operations
Ik vind het mooi als een IT oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt.

Bellen met Microsoft Teams, een handig Power BI rapport of het automatiseren van vervelende taken met Power-apps en -automate. Daar word ik blij van.

Kai van Dijk

Senior IT Consultant
Je winkel goed beveiligen is één, maar vergeet vooral je IT omgeving niet. Ik geef je graag de handvatten en inzichten om je beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen.

Nick Kragtwijk

Security Consultant
De hoge mate van expertise en passie van mijn IT collega's en deze kunnen inzetten bij jouw onderneming, zodat jij ongestoord kunt focussen op je business. Dat is de kracht van verbinden!

Martijn Stroet

Sales & Marketing Manager

DO you have IT?

We kunnen niet meer zonder IT. Om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken, duiken onze eXperts in de complexe vraagstukken. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen?
Neem dan contact met ons op.

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.