Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.

Bas de Gier
Bas de GierManaging Partner
Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.
Carsten Leidekker
Carsten LeidekkerManager Managed Services
Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuïteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.
Danny van Haaster
Danny van HaasterSecurity Consultant
Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied. Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.
Ilyaaz Noerkhan
Ilyaaz NoerkhanSecurity Specialist
Als DTX’er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.
Kaan Koç
Kaan KoçIT Consultant
Tegenwoordig is zoveel mogelijk; je ziet door de bomen het bos niet meer, oftewel door alle computers de Cloud niet meer. Ik word onwijs blij als ik samen met de klant een waanzinnig mooie IT-oplossing kan implementeren waar zij nog jarenlang plezier van zullen hebben.
Kai van Dijk
Kai van DijkSenior IT Consultant
Ik vind het mooi als een IT oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt. Bellen met Microsoft Teams, een handig Power BI rapport of het automatiseren van vervelende taken met Power-apps en -automate. Daar word ik blij van.
Lianne de Boer
Lianne de BoerBackoffice eXpert
Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!
Lindy Zonneveld
Lindy ZonneveldTechnical Consultant
De samenwerking tussen IT en de business te faciliteren is mijn dagelijkse uitdaging. Met aan de ene kant het vertalen van de techniek voor de klant, en aan de andere kant de wensen van de klant om te zetten in een mooie technische oplossing.
Maikel Roolvink
Maikel RoolvinkManager Security Operations
Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie. Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland invulling te geven aan de uitdagingen rondom cybersecurity!
Mandy Jansen
Mandy JansenSecurity Specialist
Net als innovatie staat digitalisering nooit stil. De nieuwste ontwikkelingen doorgronden en daarbij mijn kennis vergroten om uw beleving zo veilig mogelijk te maken is waar ik als DTX’er voor sta.
Marcel de Wit
Marcel de WitIT Specialist
Service is mijn ding! Samenwerken, om uw IT op kantoor, in de cloud, of misschien Hybride te laten werken voor u zoals het moet. Stabiel, veilig en snel.
Martijn Stroet
Martijn StroetSales & Marketing Manager
De hoge mate van expertise en passie van mijn IT collega’s en deze kunnen inze