NIS2 Technical readiness” – Do’s en Dont’s from the field’.

Experts live Netherlands - NIS2 Technicall Rediness - Do's and Dont's from the field

DTX en Bluebird & Hawk op Experts Live Netherlands


De NIS2-richtlijn komt er aan! Paniek? Of gaan we dat makkelijk halen?!

De misvatting bestaat dat de Nederlandse overheid de deadline van 17 oktober 2024 niet gaat halen en dat organisaties dus nog niet in actie hoeven komen. De Europese NIS2-richtlijn is al van kracht en alle Europese bedrijven dienen per 17 oktober reeds aan deze Europese richtlijn te voldoen. In de (Europese) bedrijfsketen wordt de druk opgevoerd om ‘compliant’ te worden volgens de NIS2-richtlijn.  Ook het NCSC waarschuwt organisaties niet af te wachten maar nu reeds aan de slag te gaan.

“Organisaties die nu al in actie komen beveiligen zich niet alleen tegen deze bestaande risico’s, maar zijn straks ook beter voorbereid op de komst van de nieuwe wetgeving.”  – NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum)

 

De samenwerking tussen DTX en Bluebird & Hawk

De NIS2-Richtlijn omvat naast enorm veel systeem- en cybersecurity-aspecten ook beleidsdocumenten en richtlijnen. Hoe ga ik beleid toepassen en tegelijkertijd ook mijn beveiliging op technisch niveau op orde brengen? Die vraag heeft de samenwerking tussen DTX en Bluebird & Hawk tot leven geroepen. DTX en  Bluebird & Hawk hebben direct geschakeld om een propositie te ontwikkelen die organisaties echt kan helpen NIS2-Compliant te worden. Het doel was om techniek en beleid bij elkaar te brengen in één oplossing die organisaties helpt met het begrijpen van de richtlijn en de toepasselijke techniek (IT). 

 

Uit de samenwerking zijn twee activiteiten ontstaan:

Presentatie op Experts Live Netherlands
Julian en Rutger zijn uitgenodigd op op Experts Live Netherlands hun ervaring en kennis te delen: 
NIS2 Technical readiness” – do’s en dont’s from the field

De NIS2-Toolkit

Jouw klanten 1 jaar eerder nis2-compliant met één nis2-toolkit
Ontstaan vanuit een geweldige samenwerking om de perfecte combinatie te creëren van kennis over beleid, cybersecurity en technologie voor Microsoft- en IT partners.

De Experts Live NL Presentatie

 

🟠Nu beschikbaar: De NIS2-Toolkit!


DTX en Bluebird & Hawk hebben de handen ineen geslagen om de perfecte combinatie te creëren van kennis over beleid, cybersecurity en technologie.

Met jarenlange ervaring in cybersecurity governance en IT op één plek hebben we alles in huis om NIS2 uitdagingen te tackelen.

Experts Live Netherlands impressies:

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

Rutger en Julian van Sijp (Bluebird & Hawk) presenteerde over 'NIS2 Technical Readiness - Do's and Dont's from the field bij Experts Live Netherlands in Nieuwegein. In 50 minuten namen…
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…