Persbericht Dutch IT Channel

Varonis en DTX beveiligen ongestructureerde data van Woonstad Rotterdam

Data security en insider threat detection specialist Varonis en IT-dienstverlener DTX (Dutch Technology eXperts) beveiligen de ongestructureerde data van Woonstad Rotterdam. Brian Houtzager, ICT Adviseur Woonstad Rotterdam: “DTX is een partner die partnership snapt waar andere partners denken als leverancier.”

Woonstad Rotterdam biedt al meer dan 100 jaar goede en betaalbare woonruimte aan Rotterdammers. Van sociale huurwoningen tot koopwoningen. Maar ook voor bedrijfsruimte kunnen mensen bij ze terecht.

Behoefte Woonstad Rotterdam

Vanuit de hoeveelheid ongestructureerde data die Woonstad Rotterdam op het netwerk heeft, en de aankomende AVG wetgeving destijds, was de organisatie op zoek naar een oplossing die hen kon helpen met het beheren van deze data.

Dienstverlening DTX

De huidige manager was bekend met de oplossing van Varonis en heeft Woonstad Rotterdam gekoppeld aan DTX. “Zoals iedere nieuwe samenwerking is het kijken hoe deze uitpakt. Wij verwachten van onze partners dat ze met ons mee denken, werken vanuit de Rotterdamse mentaliteit (flexibiliteit en no-nonsense) en dat zij ons aanvullen in kennis en kunde waar wij deze missen”, aldus Houtzager. DTX staat binnen onze afdeling bekend als een partner waar je altijd op kan bouwen.

Het pakket wat wij gebruiken draait stabiel, onze medewerkers zijn getraind en de zaken waar wij zelf nog niet helemaal uit komen staat DTX klaar voor ons. En daar ligt ook de kracht: ze gaan eerst poetsen met resultaat zodat wij uit de brand geholpen zijn voordat we het gaan hebben over de kosten. We hebben nooit lang hoeven wachten op ondersteuning en die is altijd met resultaat.”

Bron: Dutch IT-channel

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak