• Tata Steel kiest voor Knowledge Vault - Afbeelding 1

Tata Steel kiest voor Knowledge Vault

Tata Steel gaat gebruik maken van Knowledge Vault voor het beheren en monitoren van Microsoft Office 365. De staalproducent maakt gebruik van Office 365 en heeft behoefte aan tooling vanuit beheer en security oogpunt. De Office 365 connector van Knowledge Vault biedt door middel van een eenvoudige interface volledige inzage in de Office 365 omgeving van Tata Steel.

Met de migratie van ruim 25.000 gebruikers naar Office 365 ontstond er binnen Tata Steel behoefte aan een manier om Office 365 in te passen in de bestaande beheer- en supportorganisatie.

Voor gebruikersondersteuning was het nodig om de supportorganisatie specifieke rechten toe te kennen binnen Office 365. Vanuit security ontstond een behoefte aan controle en rapportage betreffende de inrichting en het gebruik van Office 365.
Manager Collaboration Solutions  Harry Vlap werd gevraagd om rapportages op te stellen voor de Office 365 omgeving van Tata Steel. “Wat ons vooral aansprak was de reeds groot aantal beschikbare rapportages en hoe gemakkelijk en vrij intuïtief er nieuwe rapportages, inzichten en dwarsdoorsnedes gemaakt konden worden. Daarnaast blijft Knowledge Vault nieuwe standaard rapportages ontwikkelen, op basis van vragen van de gebruikers. Dit hadden wij al ondervonden tijdens onze Proof of Concept.”

Tata Steel maakt ook in toenemende mate gebruik van Sharepoint, OneDrive en Lync (Skype voor bedrijven), ook deze producten vallen binnen de Office 365 connector van Knowledge Vault. Met de keuze voor DTX en Knowledge Vault haalt Tata Steel één product in huis dat door verschillende afdelingen gebruikt kan worden.


Tata Steel in Europa
Tata Steel is in Europa de op een na grootste staal producent met staalfabrieken in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, en verschillende productielocaties in Europa. Het bedrijf levert producten aan de meest veeleisende markten waaronder, bouw, automotive, verpakkingen, transport, energie en luchtvaart.

Laatste blog

Failure to view all user properties in a tenant that’s being upgraded to Wave15

Symptom ======== Office 365 tenant display mismatches When viewing Object Attributes through PowerShell while connected with a migrated Wave15 Pilot admin account not all user properties can be seen.…

Meer blogs

DTX wij maken communicatie kinderlijk eenvoudig.

© 1999 - 2018 DTX B.V.  •  Disclaimer