Mimecast de nieuwe partner van DTX!

Sinds dit jaar is DTX een partnerschap aangegaan samen met Mimecast om onze dienstverlening verder uit te breiden. Mimecast is een eXpert op het gebied van e-mail en web protection. Dankzij hun slimme software is uw organisatie minder vatbaar voor phishing, malware & CEO Fraude/Impersonation.

98% van malware wordt verspreid via e-mail en web. Vaak zijn het de eindgebruikers die onbewust verantwoordelijk zijn voor de gevolgen van een aanval.

Focus op eindgebruikers

Naast de software die Mimecast levert helpen ze ook uw eindgebruikers te beschermen. Dit doen ze door middel van informatieve video’s die de risico’s uitlicht waar gebruikers dagelijks tegen aan lopen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Buiten uw bereik

Mimecast zet niet alleen in op de zaken die binnen uw bereik vallen, maar ook op wat er buiten uw bereik gebeurd. Dit doen ze met DMARC Analyzer, welke het inzichtelijk maakt wie en welke applicaties  e-mailen vanuit uw e-maildomein. Met dit inzicht kunt u e-mailspoofing stoppen. Middels Brand Exploit Protection om te voorkomen dat er namaak versies komen van uw website die gebruikt worden voor phishing en kunnen Rapid TakeDown’s plaatsvinden van oneigenlijke websites.

Implementatie Mimecast

Door de filosofie van Mimecast is het mogelijk Mimecast te integreren met meer dan 60 verschillende security vendors waaronder Rapid7. Door deze koppeling met het InsightIDR komen meldingen direct binnen bij ons SOC en kunnen we snel reageren.

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak