Lepide en Dutch Technology eXperts bundelen hun krachten!

Met trots kunnen wij melden dat Dutch Technology eXperts door Lepide gevraagd is om hun nieuwe partner te worden om de toenemende vraag naar de Lepide producten in de Benelux-regio te vervullen. Dutch Technology eXperts is een sterke Managed Services Provider die in staat is het groeiende klantenbestand van Lepide optimaal te bedienen. Wij kennen de markt en begrijpen de wensen van onze lokale klanten als geen ander. We zien uit naar de samenwerking met Lepide en gaan er voor zorgen dat ook dit partnership een doorslaand succes wordt! 

Over Lepide

Gedurende de laatste tien jaar heeft Lepide zich toegelegd op het ontwikkelen van een beveiligingsplatform gericht op data. Lepide is specifiek georiënteerd op het bieden van inzicht en controle en wordt inmiddels door meer dan 5000 klanten wereldwijd gebruikt om hun beveiliging te vergroten en te voldoen aan compliance standaarden zoals GDPR, SOX, PCI en andere. 

Lepide is op eenvoudige wijze in staat om ongestructureerde data on-premise en binnen cloud-apps te beveiligen. Data kan worden geclassificeerd, er kan worden bekeken wie rechten heeft op deze data en wanneer deze rechten zijn gewijzigd. Daarnaast is de tool in staat om afwijkend gebruikersgedrag te detecteren. Daardoor kunnen bedrijven het risico van data-lekken, bedreigingen van binnenuit en non-compliance met Lepide minimaliseren. 

Lepide is de snelst groeiende Data-Centric Audit and Protection (DCAP) bedrijf met kantoren in drie continenten. Klanten die Lepide gebruiken zijn o.a. GE Healthcare, NHS, Deloitte, Pacific Western Bank en vele anderen. 

Over Dutch Technology eXperts 

Wij zijn Dutch Technology eXperts, uw no-nonsense IT partner uit Nederland. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven om het maximale rendement uit technologische investeringen te behalen. Ons doel is om IT betaalbaar te maken voor elke organisatie. Wij gebruiken Lepide Auditor niet alleen om inzicht te krijgen in waar zich data-beveiligingsproblemen voordoen maar we helpen onze klanten ook actief om de geïdentificeerde problemen op te lossen. Dat maakt onze aanpakuniek!

Dutch Technology eXperts – Probably the most secure IT services! 

Meer informatie over Lepide of kijk bij partners

Auteur:Dutch Technology eXperts

Dutch Technology eXperts