DTX is Vulnerability Management partner van het jaar

Op 31 mei jl. organiseerde Rapid7 haar Partner Roadshow, een dag waarbij alle Nederlandse en Belgische partners van Rapid7 bij elkaar komen om bijgepraat te worden over de resultaten van afgelopen jaar en de ontwikkelingen voor de toekomst. Hierin werd duidelijk dat de wereld jaarlijks met 12 ZettaBytes aan data groeit, dit is goed voor zo’n 3 biljoen dvd’s!  

De ochtend werd afgesloten met twee break-out sessies, waarna we aanschoven voor een overheerlijke lunch. Net na de lunch werden we bijgepraat door Alon Arvatz (Co-Founder) van IntSights over de oorsprong en de toekomst van cyber threat intelligence nu ze onderdeel van Rapid7 zijn.

De dag werd afgesloten met een borrel en de partner awards. Voor België gingen Davinsi (Vulnerability Management Partner) en Switchpoint (Detection & Response Partner) met de awards naar huis. Wij mochten voor Nederland de Vulnerability Management Partner award mee naar huis nemen voor onze diepgaande kennis en toewijding. Verder waren Ip4Sure (Detection & Response Partner) en Tesorion (Cyber Threat Intelligence Partner) ook in de prijzen gevallen voor de Nederlandse awards.

We zijn erg blij dat we dankzij onze hoge kennis en hoge inzet door Rapid7 als beste Nederlandse Vulnerability Management partner zijn uitgeroepen.

Op naar volgend jaar!

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak