Coronavirus update

Naar aanleiding van de maatregelen die vandaag door de overheid zijn aangekondigd, neemt DTX ook haar verantwoordelijkheid. Onderstaande maatregelen gaan vanaf heden in, tot en met 6 april aanstaande.  Naast een minimale bezetting op kantoor bij DTX, zullen de overige collega’s vanuit huis werken.  

Ondanks dat de aanleiding voor deze maatregelen niet positief is,  zijn onze processen,  systemen  en dienstverlening  hier volledig op ingericht.  DTX is en  blijft 100%  operationeel! 

Dienstverlening
Al onze dienstverlening blijft doorgaan, echter wel volledig online. Fysieke bijeenkomsten worden vervangen door online afspraken, u ontvangt van ons een digitale uitnodiging ter vervanging van de reeds gemaakte fysieke afspraak.

Ook onze  supportafdeling is  gewoon bereikbaar. Zij staan u graag te woord via de telefoon, e-mail  of Microsoft Teams.

Uitdagingen
Als er ook maar iets is dat DTX voor u kan doen om tijdens deze coronacrisis uw bedrijf draaiende te houden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Maatregelen
Het kantoor van DTX in Alkmaar blijft gesloten voor bezoek tot nader order;
Alle evenementen bij DTX worden aangepast naar online events of tot nader order afgelast. Iedereen die ingeschreven stond wordt hierover geïnformeerd;
De praktische uitwerking van bovenstaande maatregelen wordt per DTX-team opgepakt en met u gecommuniceerd.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw reguliere contactpersoon of gebruik één van de andere contactmogelijkheden

Auteur:Dutch Technology eXperts

Dutch Technology eXperts