Monitoring van data veiligheid met insightIDR

monitoring-scaled

Pensioenfonds Horeca & Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering is het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2019 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 12,6 miljard (eind 2019).

Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 140 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving.

Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later.

Pensioenfonds Horeca & Catering is tevreden over de samenwerking met DTX. DTX is een professionele organisatie. Een leuke club technische mensen die erg flexibel en behulpzaam zijn. Ga zo door!

Jasper Wassenburg, Informatiebeveiligingsexpert – Pensioenfonds Horeca & Catering

Bij het vraagstuk van Pensioenfonds Horeca & Catering lag de nadruk op efficiëntie met betrekking tot het correleren van alle systeem-en gebruikersgebeurtenissen binnen de it-dienstverlening. De oplossing werd gevonden in InsightVM en InsightIDR waarbij DTX actief heeft geholpen bij het uitrollen daarvan. Sinds kort werkt Pensioenfonds Horeca & Catering tevens met InsightsAppSec om ook de websites uitgebreider te kunnen scannen op kwetsbaarheden.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!