Mimecast de nieuwe partner van DTX

E-mailbeveiliging-en-cyberweerbaarheid

Sinds dit jaar is DTX een partnerschap aangegaan samen met Mimecast om onze dienstverlening verder uit te breiden. Mimecast is een eXpert op het gebied van e-mail en web protection. Dankzij hun slimme software is uw organisatie minder vatbaar voor phishing, malware & CEO Fraude/Impersonation.

98% van malware wordt verspreid via e-mail en web. Vaak zijn het de eindgebruikers die onbewust verantwoordelijk zijn voor de gevolgen van een aanval.

Focus op eindgebruikers

Naast de software die Mimecast levert helpen ze ook uw eindgebruikers te beschermen. Dit doen ze door middel van informatieve video’s die de risico’s uitlicht waar gebruikers dagelijks tegen aan lopen.

Buiten uw bereik

Mimecast zet niet alleen in op de zaken die binnen uw bereik vallen, maar ook op wat er buiten uw bereik gebeurd. Dit doen ze met DMARC Analyzer, welke het inzichtelijk maakt wie en welke applicaties  e-mailen vanuit uw e-maildomein. Met dit inzicht kunt u e-mailspoofing stoppen. Middels Brand Exploit Protection om te voorkomen dat er namaak versies komen van uw website die gebruikt worden voor phishing en kunnen Rapid TakeDown’s plaatsvinden van oneigenlijke websites.

Implementatie Mimecast

Door de filosofie van Mimecast is het mogelijk Mimecast te integreren met meer dan 60 verschillende security vendors waaronder Rapid7. Door deze koppeling met het InsightIDR komen meldingen direct binnen bij ons SOC en kunnen we snel reageren.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!