Wachtwoorden, iedereen heeft ze en is bekend met de uitdagingen. Welk wachtwoord hoort nu bij welke website? Met als gevolg dat we massaal hetzelfde wachtwoord gebruiken, ze gaan opschrijven op papier of opslaan in een word of excel document en hierdoor onze online identiteit in gevaar is.

Een passwordmanager biedt daarin uitkomst, maar werkt alleen als deze makkelijk in gebruik en veilig is. Met deze twee aandachtspunten in het achterhoofd hebben wij MYKI geselecteerd en is managed password management geboren. Uniek aan onze dienstverlening zijn de workshops die wij bij u op locatie of online verzorgen. Hierbij helpen we uw medewerkers het platform voor hun te laten werken. Ook buiten deze workshops om kunnen uw medewerkers bij ons terecht met vragen of voor extra ondersteuning.

De voordelen van managed password management:

Geen hoofdwachtwoord 

U hoeft niet langer een moeilijk hoofdwachtwoord te maken, beheren en te onthouden. Gebruik uw vingerafdruk, Face ID of een pincode om toegang te krijgen tot de MYKI-app.

Cloudloze opslag van wachtwoorden 

De MYKI-app slaat uw wachtwoorden niet op in de cloud, waardoor het voor hackers erg moeilijk is om toegang te krijgen tot uw gegevens.

Beheer uw tweefactorauthenticatietokens

MYKI is ook een authenticator die uw tweefactorauthenticatietokens veilig opslaat en de codes automatisch invult wanneer u moet inloggen.

Verleen inlogverzoeken van uw app

Door de MYKI-app aan uw computer te koppelen, kunt u toegang verlenen tot accounts in uw browser, vanaf uw desktop- of mobiele app.

Beheer creditcards, overheids-ID’s en notities veilig

MYKI kan u ook helpen bij het bijhouden van verschillende documenten waaruit uw identiteit bestaat. Het waarschuwt u wanneer uw documenten op het punt staan ​​te verlopen en vult automatisch de informatie in uw browser in. 

Inloggen op verschillende apparaten 

MYKI synchroniseert naadloos tussen apparaten waarop u de Myki-app installeert.

Deel toegang zonder het wachtwoord te onthullen

Met MYKI kunt u eenvoudig toegang tot uw accounts verlenen zonder het wachtwoord te onthullen.

Dutch Technology eXperts Support  

Ondersteuning voor uw medewerkers door onze eXperts bij de implementatie, adoptie en gedurende de looptijd bij technische en functionele vragen.

Meer weten over managed password management?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.