• Knowledge Vault - Afbeelding 1

Knowledge Vault

Knowledge Vault is een controle-, rapportage-, en managementplatform in de cloud. Knowledge Vault is ontwikkeld voor bedrijven die op een eenvoudige en betaalbare wijze hun Microsoft Office 365 abonnement en andere populaire mail en opslagmedia in de cloud willen optimaliseren en beveiligen

Knowledge Vault biedt de tools voor het documenteren en analyseren van activiteiten, het handhaven van processen en het toezicht houden op risico’s van collaboratie en technologieën voor het delen van content in de cloud. Hierdoor kunnen bedrijven zorgeloos werken met Office 365 en diensten voor het delen van bestanden met behoud van controle en naleving van de regelgeving in de branche. Daarnaast kunt u met Knowledge Vault uw maandelijkse kosten verlagen door het optimaliseren van gebruik van diensten en licentiebeheer.
DTX - Knowledge Vault Partner

DTX en Knowledge Vault hebben een partnerovereenkomst gesloten voor het door Knowledge Vault ontwikkelde controle-, rapportage-, en managementplatform in de cloud. DTX richt zich  op de Benelux regio voor sales en ondersteuning.
Knowledge Vault is een allesomvattend beheer(s)platform voor clouddiensten. Op basis van connectoren kunnen diverse clouddiensten  integraal worden bestuurd, de eerste connector is de office365 connector, in Q2 en Q3 volgen connectoren voor SalesForce, Dropbox en Box.

Kijk voor meer informatie op:
http://www.knowledge-vault.nl

DTX wij maken communicatie kinderlijk eenvoudig.

© 1999 - 2018 DTX B.V.  •  Disclaimer