Klanten van DTX supporten HackShield

hackschield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield.

HackShield zet zich in voor het cyberweerbaar maken van kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Hiervoor heeft HackShield een gratis spel ontwikkeld dat de kinderen spelenderwijs leert om te gaan met verschillende scenario’s. Van onze relaties ontvangen wij hier positieve reacties op. Daarom is er nu voor alle relaties van DTX de mogelijkheid om HackShield te sponsoren.

HackShield biedt verschillende lespakketten aan die gebruikt kunnen worden op scholen om zo de kinderen te onderwijzen in cyberveiligheid. Vanaf december 2022 heeft iedere relatie die een offerte ontvangt van DTX de mogelijkheid om één van deze pakketten aan te schaffen of te doneren.

HS Merch StoreAfbeeldingen HackersDeBaas 400x400 1

KlassenBox

Met deze box geef je een starterspakket aan ondersteunende educatieve materialen die een leuke aanvulling zijn op de gegeven lessen. In de box zit onder andere een HackShield kwartetspel, stickers voor cyberpaspoorten, en instructies voor docenten hoe ze het programma gedurende het hele jaar kunnen doorlopen. Geef een klas een leuke start!

HS Merch StoreAfbeeldingen LeerkrachtvooreendagBox 400x400 1

Leerkracht voor één dag-box

Met deze box maken we van jou een échte HackShield leerkracht. In de Leerkracht voor een dag box zit alles wat je nodig hebt om een gastles te kunnen geven in een klas op een Primair Onderwijs school. Je krijgt alle benodigdheden en instructies als gastdocent samen met handige tips & tricks, toegang tot een lesbrief én natuurlijk de leukste giveaways voor na de les.

HS Merch StoreAfbeeldingen Biebbox 400x400 1

BiebBox

HackShield in de Bieb is een Augmented Reality Quest waar kinderen in groepsverband de strijd tegen desinformatie aangaan. Met een tablet (niet inbegrepen) gaan zij op zoek naar in de bieb verstopte QR-magneten waarmee nepnieuws opgespoord wordt. Daarna gaan de spelers in boeken, kranten en andere betrouwbare bronnen op zoek naar de échte informatie, om zo desinformatie uit de bibliotheek te verbannen. 

Sta je zelf niet graag voor de klas? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat de lespakketten in goede handen komen zodat er weer een klas kan worden opgeleid tot Cyber Agents.

Wil je meer weten over HackShield? Bekijk dan de website van HackShield: https://joinhackshield.com/

Wil jij HackShield ook sponsoren?

Vind jij HackShield een mooi initiatief en wil je hier graag aan bijdragen? Dat kan. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om rechtstreeks HackShield te supporten. Kijk hiervoor op https://nl.joinhackshield.com/en/competitie/supporters

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!