Hoe bepaal ik welke antivirus oplossing het beste past bij mijn organisatie?

Is uw organisatie zich aan het oriënteren op een (nieuwe) oplossing om uw werkplekken en servers te beschermen tegen virussen en malware? Heeft u moeite met het bepalen van vervangingscriteria of met het vergelijken van de verschillende producten? Wij kunnen u begeleiden bij het vergelijken van verschillende oplossingen door u hierin te adviseren of door samen verschillende oplossingen te testen binnen uw omgeving.

Vervangingscriteria Endpoint Protection

Mocht je dit liever zelf uitvoeren dan kan dat natuurlijk ook, wij hebben een checklist opgesteld met daarin de meest voorkomende wensen en eisen die wij op dit gebied tegenkomen. Deze lijst is product onafhankelijk en biedt de mogelijkheid om verschillende wensen en eisen van een score te voorzien.

 

De weging van de scores van de verschillende onderwerpen zijn aan te passen waardoor de scores reflecteren welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Geïnteresseerd in de checklist? Vraag hem via onderstaand formulier vrijblijvend aan.

Checklist downloaden

Laat hier je gegevens achter, en download de checklist!

Documentaire hacken van systemen

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.