Azure Sentinel Versus InsightIDR

Eind september heeft Microsoft Azure Sentinel officieel gelanceerd en beschikbaar gesteld voor Azure klanten. Wij waren benieuwd wat Azure Sentinel biedt in vergelijking met InsightIDR van Rapid7.

Voor de vergelijking hebben wij gekeken naar een aantal functionaliteiten die wij belangrijk vinden in een Security Information en Event Management oftewel ‘SIEM’. We hebben gekeken naar de volledigheid van beide oplossingen, naar de functionaliteiten die automatisch geactiveerd worden, de mogelijkheid om zelf dashboards  en alerts te maken, het benodigde kennisniveau om de oplossing te kunnen gebruiken en ten slotte het type organisatie waar de oplossing het best bij past.

Whitepaper Downloaden

Laat hier je gegevens achter, en download de whitepaper!

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.