Implementatie en adoptie van Rapid7 InsightIDR

SOC door raam

Voogd & Voogd

In de verzekeringsbranche Is Voogd & Voogd een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met meer dan 600 medewerkers zijn zij verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.

Voogd & Voogd heeft in de afgelopen jaren een state of the art IT-platform ontwikkeld dat continu vernieuwd wordt. Al tientallen jaren maken duizenden adviseurs hier 24/7 gebruik van.

Wij waren in gesprek met Rapid7 en zochten een reseller. De samenwerking die we hebben ingezet met DTX ervaar ik als zeer aangenaam vanwege de snelheid en de deskundigheid die zij ons bieden. Uiteraard wordt de persoonlijke en proactieve houding zeer gewaardeerd. Ik heb nog steeds wekelijks contact met Melvin en Maikel over de producten die wij hebben draaien.

Joost Dubbelman, CISSP Information Security Officer – Voogd & Voogd

Behoefte Voogd & Voogd

Wij hebben veel data van derde. Het is voor ons daarom dan ook heel belangrijk hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en onze databeveiliging op hoog niveau te hebben en houden. Om deze reden was het voor ons belangrijk een goed product te kiezen en daarbij de expertise van eXperts in te schakelen om deze producten voor ons in te richten en ondersteuning te blijven bieden.

Dienstverlening DTX

Samen met het security team van Voogd & Voogd hebben de consultants van Dutch Technology eXperts de implementatie en adoptie van Rapid7 InsightIDR gerealiseerd. Hierdoor heeft Voogd & Voogd niet alleen inzicht in de actuele kwetsbaarheden, maar heeft het ook de mogelijkheden om potentiĆ«le security incidenten vroegtijdig te detecteren en tijdig te stoppen.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!