HMS

HMS staat voor Hybrid Managed Services, hybride geldt zowel voor de infrastructuur als voor het beheer hiervan. Voor beiden geldt dat er een combinatie wordt gemaakt om de beste oplossing voor u als klant te realiseren.

Het combineren van lokale infrastructuur met Cloud omgevingen doen wij op basis van Microsoft Cloud technologieën als Office 365 en Azure. De mogelijkheden van Microsoft Office 365 en Azure worden permanent uitgebreid, wij adviseren onze klanten regelmatig welke diensten en services het beste aansluiten bij hun specifieke wensen.

Voor beheer is vaak geen standaard (one size fits all) oplossing wenselijk. Een volledig gecontroleerde, standaard werkplek gebaseerd op standaard hard- en software biedt vaak niet de flexibiliteit die nodig is. Met Microsoft Intune zorgen wij voor updates, software uitrol en beveiliging van alle werkplekken zonder dat deze volledig zijn dichtgetimmerd.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om samen te werken met uw eigen IT-afdeling of IT-medewerker. Ook hierin is elke hybride oplossing bespreekbaar.

DTX creëert samen met u als klant een ICT-omgeving die perfect aansluit bij uw behoefte en de juiste mate van flexibiliteit biedt tegen de laagste kosten.

Voor support vragen Tel: +31 (0)85 4011193 (Support)

DTX wij maken communicatie kinderlijk eenvoudig.

© 1999 - 2018 DTX B.V.  •  Disclaimer