Lunch & Learn: Protection for the unknown?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunch & Learn: Protection for the unknown?

19 juni 2019 | 12:00 14:00

Protection for the unknown?

Is uw huidige antivirus aan vervanging toe of beschermt deze niet langer afdoende? Weet u niet precies wat u moet kiezen? Dan nodigen we u graag uit voor onze Lunch & Learn op woensdag 19 juni van 12:00 tot 14:00 Tijdens deze sessie introduceren we niet alleen CylanceProtect maar laten we ook tijdens een hands-on demo zien hoe het werkt. 

We toetsen een grote set bestaande malware tegen een algoritme dat ouder is dan de malware zelf. Maar laten ook zien hoe het uw organisatie kan beschermen tegen andere type aanvallen. Voor deelname aan deze sessie is geen technische kennis vereist.

Deelname is gratis.

Locatie: Dutch Technology eXperts HQ – Comeniusstraat 14 Alkmaar

Spreker: Rasham Rastegarpour

Over de afgelopen 18 jaar is Rasham gericht bezig geweest op vele disciplines binnen de wereld van Security. Met meer dan 11 jaar operationele security ervaring in verschillende rollen kent hij de uitdagingen waar elke team mee te maken heeft. De afgelopen jaren is Rasham werkzaam geweest in adviserende rollen en heeft hij zich exclusief gericht op het gebied van vele emerging en next-gen technologies. Met specialismes op het gebied van netwerk, security systemen, architectuur en beleid heeft hij vele organisaties geadviseerd en begeleid met het herstructureren van hun security strategie ter voorbereiding op de toekomst. Bij Blackberry-Cylance is hij verantwoordelijk voor het informeren en opleiden van organisaties over de toepassing van kunstmatige intelligentie als wapen tegen de toenemende dreigingen.

Spreker: Maikel Roolvink

Maikel is meer dan 10 jaar actief binnen het cybersecurity domein. Vanuit zijn pragmatische instelling en technische expertise helpt hij organisaties zich te wapenen tegen de toenemende dreiging van cybercrime. Bij Dutch Technology eXperts is hij eindverantwoordelijk voor het security portfolio en de aansturing van het security team. 

Aanmelden:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.