DTX tekent de Microsoft Partner Pledge

DTX-en-Microsoft-Partner-Pledge

DTX tekent de Microsoft Partner Pledge. Deze belofte in een intentieverklaring die bedrijven afleggen om een positieve impact te hebben op de samenleving. DTX hecht veel waarden aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom sluit de Microsoft Partner Pledge perfect aan op onze visie over de toekomst van IT.

Wat is de Microsoft Partner Pledge?

De Microsoft Partner Pledge is een intentieverklaring waarin Microsoft haar partners vragen om met hun mee te werken om de technologische ontwikkelingen in te zetten voor het goede. Samen met alle Microsoft partners probeert Microsoft zo een positieve invloed uit te oefenen op de maatschappij. De Microsoft Partner Pledge is gefocust op 4 cruciale doelen:

 • Digital Skills-initiatieven
  Samen er voor zorgen dat er initiatieven worden genomen om de digitale vaardigheden van Nederland te ondersteunen en de nieuwe generatie voor te bereiden op de uitdagingen van die toekomst. Onderdeel hiervan is het beschikbaar stellen van stageplaatsen voor het onderwijs.
 • Verantwoordelijke en ethische AI
  Ervoor zorgen dat kunstmatige intelligentie op verantwoorde en ethische manieren wordt ontwikkeld en geïmplementeerd. Op basis van deze filosofie heeft Microsoft de Microsoft AI Design Principles ontwikkeld.
 • Duurzaamheid
  Microsoft heeft verschillende doelen is om per 2030 CO2-negatief te zijn. Hierbij zetten zij in om alle CO2 die uitgestoten is vanaf 1975 voor 2050 te hebben gecompenseerd. Om dit doel te halen stimuleert en adviseert Microsoft ook haar partners bij het verkleinen van hun ecologische voetafdruk.
 • Diversiteit
  Het is belangrijk dat onze industrie de samenleving weerspiegelt en ondersteunt, en dat we blijven werken aan het verbeteren van de diversiteit van ons technologische personeelsbestand. Daarnaast streeft Microsoft naar het bouwen van toegankelijke oplossingen en diensten, om medewerkers en klanten met een handicap te betrekken bij een meer inclusieve toekomst.

De bijdrage van DTX aan de Microsoft Partner Pledge

Door de Microsoft Partner Pledge te ondertekenen, versterkt DTX haar focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We ontwikkelen innovatieve oplossingen met een positieve impact op het milieu, de mens en de maatschappij. Dit doen wij door ons te laten inspireren door de 4 pijlers van de Microsoft Partner Pledge.

Meer over DTX en MVO

DTX zet zich in voor diverse zaken als het gaat om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op onze MVO pagina kan je terug vinden wat wij doen en hebben gedaan voor de maatschappij.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…
DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!