DTX is Vulnerability Management Partner van het jaar

Rapid7-Vulnerability-Management-Partner-2022-Award

Op 31 mei jl. organiseerde Rapid7 haar Partner Roadshow, een dag waarbij alle Nederlandse en Belgische partners van Rapid7 bij elkaar komen om bijgepraat te worden over de resultaten van afgelopen jaar en de ontwikkelingen voor de toekomst. Hierin werd duidelijk dat de wereld jaarlijks met 12 ZettaBytes aan data groeit, dit is goed voor zo’n 3 biljoen dvd’s!  

De ochtend werd afgesloten met twee break-out sessies, waarna we aanschoven voor een overheerlijke lunch. Net na de lunch werden we bijgepraat door Alon Arvatz (Co-Founder) van IntSights over de oorsprong en de toekomst van cyber threat intelligence nu ze onderdeel van Rapid7 zijn.

De dag werd afgesloten met een borrel en de partner awards. Voor België gingen Davinsi (Vulnerability Management Partner) en Switchpoint (Detection & Response Partner) met de awards naar huis. Wij mochten voor Nederland de Vulnerability Management Partner award mee naar huis nemen voor onze diepgaande kennis en toewijding. Verder waren Ip4Sure (Detection & Response Partner) en Tesorion (Cyber Threat Intelligence Partner) ook in de prijzen gevallen voor de Nederlandse awards.

We zijn erg blij dat we dankzij onze hoge kennis en hoge inzet door Rapid7 als beste Nederlandse Vulnerability Management partner zijn uitgeroepen.

Op naar volgend jaar!

DTX Vulnerability Management Partner award Rapid7 2022 1536x1152 1
Het DTX team mocht de prijs voor Vulnerability Management Partner 2022 in ontvangst nemen

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!