DTX is supporter van HackShield

HackShield

DTX is trots om te mogen zeggen dat we per september 2022 supporter zijn van HackShield.  

HackShield zet zich in voor het cyberweerbaar maken van kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Hiervoor heeft HackShield een gratis spel ontwikkeld dat de kinderen spelenderwijs leert om te gaan met verschillende scenario’s. In verschillende levels die doorlopen worden, worden kinderen weerbaar gemaakt tegen cybercriminaliteit. Het spel leidt kinderen op tot “Cyber Agents” zodat zij zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaren. Een mooi initiatief waar DTX natuurlijk volledig achter staat!  

HackShield werkt samen met de politie en gemeenten in Nederland om de opkomende gevaren van cybercriminaliteit tegen te gaan. Kinderen zijn op een steeds jongere leeftijd actief op het internet en daarom is het belangrijk dat ze bewust worden gemaakt van de gevaren die het internet met zich meebrengt. 

Via onze rol als supporter willen we HackShield gratis en toegankelijk houden voor alle kinderen. Zo hopen wij bij te kunnen dragen aan veilig online gedrag voor kinderen.  Wil je meer weten over HackShield? Bekijk dan de website van HackShield

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX verzekert de ‘Microsoft Cloud Security Advanced Specialization’

DTX verzekert de ‘Microsoft Cloud Security Advanced Specialization’

Met de ‘Microsoft Advanced Specializations’ ontwikkeld Dutch Technology eXperts zich verder op de Microsoft Security partner status, het resultaat van 25 jaar partnership met Microsoft.
Merry Christmas & Happy new year!

Merry Christmas & Happy new year!

Als eXperts van DTX kijken we terug op een bijzonder mooi jaar en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking in 2024. Feestelijke groet van alle…
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.