Voogd & Voogd verzekeringen

In de verzekeringsbranche Is Voogd & Voogd een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Samen met meer dan 600 medewerkers zijn zij verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling.

Voogd & Voogd heeft in de afgelopen jaren een state of the art IT-platform ontwikkeld dat continu vernieuwd wordt. Al tientallen jaren maken duizenden adviseurs hier 24/7 gebruik van.

Quote Joost Dubbelman CISSP Information Security Officer:

Wij waren in gesprek met Rapid7 en zochten een reseller. De samenwerking die we hebben ingezet met DTX ervaar ik als zeer aangenaam vanwege de snelheid en de deskundigheid die zij ons bieden. Uiteraard wordt de persoonlijke en proactieve houding zeer gewaardeerd. Ik heb nog steeds wekelijks contact met Melvin en Maikel over de producten die wij hebben draaien.

Behoefte Voogd & Voogd

Wij hebben veel data van derde. Het is voor ons daarom dan ook heel belangrijk hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan en onze databeveiliging op hoog niveau te hebben en houden. Om deze reden was het voor ons belangrijk een goed product te kiezen en daarbij de expertise van eXperts in te schakelen om deze producten voor ons in te richten en ondersteuning te blijven bieden.

Dienstverlening DTX

Samen met het security team van Voogd & Voogd hebben de consultants van Dutch Technology eXperts de implementatie en adoptie van Rapid7 InsightIDR gerealiseerd. Hierdoor heeft Voogd & Voogd niet alleen inzicht in de actuele kwetsbaarheden, maar heeft het ook de mogelijkheden om potentiële security incidenten vroegtijdig  te detecteren en tijdig te stoppen.

Project details

Website Voogd & Voogd verzekeringen