Plukon Food Group

Plukon Food Group is een van de grotere voedingsmiddelenbedrijven in Europa. Plukon is opgericht in 1895 in Nederland en levert gevogelteproducten, maaltijden, salades en gesneden groente van hoge kwaliteit aan supermarkten en Quick Service Restaurants. Hiermee heeft Plukon toegang tot zo’n 260 miljoen consumenten in Europa. Met bijna 30 vestigingen in zes landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers loopt Plukon internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten en houderijconcepten.

Plukon heeft InsightVM aangeschaft om inzicht te krijgen in de technische kwetsbaarheden van het bedrijf. Hierbij was Plukon op zoek naar een externe partner die ondersteuning kon bieden op dit gebied.

Quote Arnold Stokvis, IT Security Coördinator over de samenwerking met DTX:

De samenwerking met DTX verloopt erg soepel door de korte lijntjes en de passie van de medewerkers. Het voelt net alsof ze directe collega’s zijn. De verwachting is meer dan waargemaakt. Inmiddels ontzorgt DTX Plukon van het hele InsightVM systeem, adviseert DTX op maandelijkse basis aan het IT Management Team over security zaken en ondersteunt DTX bij meerdere security trajecten.

Wij zien vaak gebeuren dat organisaties niet de benodigde kennis hebben voor specialistische oplossingen, zoals InsightVM. Plukon had reeds het product aangeschaft, maar door de dagelijkse bezigheden intern was er minder tijd om de diepte in te duiken en het product goed in te richten. Onze experts zijn daarom bij gesprongen om Plukon hierin te ondersteunen. InsightVM brengt de gehele IT-omgeving in kaart en geeft Plukon een overzicht van de kwetsbaarheden. Na het succesvol voltooien van de installatie levert DTX nu experts op periodieke basis voor ondersteuning bij de operationele, tactische en strategische invulling van informatiebeveiliging.

Project details