Pensioenfonds Horeca & Catering

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2019 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 12,6 miljard (eind 2019).

Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 140 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving.

Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later.

Jasper Wassenburg, Informatiebeveiligingsexpert:

Pensioenfonds Horeca & Catering is tevreden over de samenwerking met DTX. DTX is een professionele organisatie. Een leuke club technische mensen die erg flexibel en behulpzaam zijn. Ga zo door!

Bij het vraagstuk van Pensioenfonds Horeca & Catering lag de nadruk op efficiëntie met betrekking tot het correleren van alle systeem-en gebruikersgebeurtenissen binnen de it-dienstverlening. De oplossing werd gevonden in InsightVM en InsightIDR waarbij DTX actief heeft geholpen bij het uitrollen daarvan. Sinds kort werkt Pensioenfonds Horeca & Catering tevens met InsightsAppSec om ook de websites uitgebreider te kunnen scannen op kwetsbaarheden.

Project details

Website Pensioenfonds Horeca & Catering