Novisource

De wereld is in transitie. Organisaties moeten mee veranderen. ‘Either you’re in, or you’re out’. De specialisten van Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld.

Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interimmanagers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. DTX zorgt voor een moderne en flexibele ICT-omgeving die voor alle medewerkers overal en altijd beschikbaar is.

Peter Specht, CFO Novisource:

De migratie naar clouddiensten van Microsoft, zoals Office 365 en Azure verliep geruisloos en biedt onze medewerkers een veilige en moderne werkomgeving. Onze medewerkers zijn erg tevreden over het verloop van de migratie en overstap naar Office 365.

Behoefte Novisource

Bij de keuze voor een ICT-partner was Novisource op zoek naar een innovatieve partij die de verschillende beschikbare clouddiensten eenvoudig toegankelijk weet te maken.

Dienstverlening DTX

Volledig werken in de Microsoft-cloud, geen legacy systemen of afhankelijkheid van locatie-gebonden systemen. Flexibel opschalen indien nodig en altijd beschikking hebben over de juiste gegevens. Daarnaast speelt beveiliging van data een steeds belangrijkere rol, met de inzet van Microsofts Enterprise Mobility Suite beschikt Novisource op alle systemen (laptops, tablets en mobiel) over een veilige werkomgeving.

Project details

Website Novisource