CAD & Company

Als innovatieve partner begeleidt CAD & Company klanten in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie met implementatieprocessen en innovatietrajecten op basis van Autodesk ontwerpsoftware. De wil tot innoveren is ook terug te vinden in de keuze van eigen IT oplossingen.

Voor de vervanging van de Hosted Skype for Business telefonie-oplossing was CAD & Company op zoek naar een opvolger. Omdat CAD & Company al gebruik maakt van Office 365 is de keuze gevallen op Microsoft Teams. Een nieuw product dat volop in ontwikkeling is. Telefonie is cruciaal voor CAD & Company en daarom was een doorlopende beschikbaarheid en behoud van huidige telefoonnummers vereist.  CAD & Company heeft drie vestigingen in de Benelux. De uitdrukkelijke wens was om de vestigingen apart van elkaar te migreren.

Rob Oud, CEO en inspirator CAD & Company:

“Door de goede samenwerking met Dutch Technology eXperts zijn alle migraties snel en pijnloos verlopen. Geen downtime en geen incidenten!”

Met Microsoft Teams heeft CAD & Company een oplossing die helemaal klaar is voor de toekomst en die naadloos aansluit op de IT-visie.

Wouter Priester, technisch verantwoordelijk bij CAD & Company:

“Microsoft Teams is simpel in beheer en intuïtief in gebruik. Als beheerder heb ik meer configuratiemogelijkheden en een beter inzicht in het verbruik. Voor de gebruikers was de aanpassing een fluitje van een cent.”

Project details