Allshare

Als ervaren leverancier van veilige en efficiënte bankoplossingen is data-security een must. Allshare biedt oplossingen voor o.a. particulier vermogensbeheer, bankieren voor retail en veilig online bankieren.

Eelco Luxwolda CEO Allshare:

De eXperts van DTX monitoren actief ons netwerk op kwetsbaarheden en dreigingen. Zij schakelen snel met onze contactpersonen, alsof ze onderdeel van de organisatie zijn. Bij dreigingen of incidenten is snelheid essentieel en kan dit het verschil maken. DTX begrijpt dit als geen ander en is daarom voor ons de ideale partner.

Behoefte Allshare

Vanuit onze behoefte om permanent te verbeteren, vanuit onze klanten, maar ook vanuit de Europese Centrale Bank, wordt steeds meer druk op de organisatie gelegd waar het gaat om cybersecurity.

Allshare ging daarom op zoek naar mogelijkheden om deze wens te realiseren. Tijdens deelname aan een Lunch & Learn event bij DTX, is Allshare gecharmeerd geraakt van onze aanpak. Met name de Managed Detection and Response dienstverlening van DTX, welke geavanceerde detectie en preventie-mogelijkheden beschikbaar maakt voor het MKB, sloot perfect aan bij de behoefte.

Dienstverlening DTX

Managed Detection and Response is een operationele dienst. Het Security Team van DTX kijkt continu naar de risico’s binnen een IT-infrastructuur en monitort deze nauwlettend op potentiële security incidenten. Naast de initiële opvolging van alarmen, helpen de eXperts de organisatie bij het prioriteren en het oplossen van kwetsbaarheden. Dit alles om de kans op incidenten in de toekomst te verkleinen.

Project details

Website Allshare