Security Assessments

Wat is de status van jouw security? DTX heeft verschillende scans en security assessments die jou snel inzicht geven in risico’s en acties die je moet nemen.

Snel overzicht van security risico’s

Wil je snel weten waar je aan toe bent als het gaat om security risico’s? DTX heeft een aantal scans en assessments ontwikkeld die jou snel en gestructureerd laten zien waar je staat als bedrijf. 

 

Welke stappen moet je nog nemen om je informatie optimaal te beveiligen en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Dit wordt allemaal meegenomen door onze eXperts.Data Risk assessment

Dit assessment laat zien waar in jouw organisatie ongestructureerde data zit. Maar ook wie waar toegang toe heeft. Zodat je snel ziet waar de risico’s liggen zodat een datalek kan worden voorkomen. Security Quick scan

Met de Security Quickscan beoordelen we de volwassenheid van jouw organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. We beoordelen mens, proces en techniek en toetsen tegen het Cybersecurity Capability Maturity Model. Zodat je weet waar je sterke en zwakke punten liggen ten aanzien van security.

Vulnerability assessment

Wil je weten of een hacker jouw IT organisatie kan overnemen? Laat dan het Vulnerability assessment uitvoeren. Dit assessment confronteert een organisatie met technische zwakheden. Dit is de ultieme beveiligingstest. Onze security eXperts houden van de uitdaging om deze kwetsbaarheden te vinden en daarmee een organisatie te helpen hun security te verbeteren.  

Hoe kies ik de juiste scan of assessment

Datalek voorkomen

Ben jij een organisatie met veel persoonsgegevens zoals een zorginstelling, een financiële instelling of een bedrijf dat zich bezighoudt met intellectueel eigendom. Doe dan een Data Risk Assessment. Deze laat je snel zien of er een mogelijkheid bestaat voor een datalek, zodat je dit kunt voorkomen. 

 

Verantwoordelijkheden, processen en procedures

Denk je dat jouw security processen en procedures op orde zijn. En is bekend wie welke verantwoordelijkheid draagt. De Security Quick Scan toets de gehele organisatie op mens, proces en techniek. Naderhand ontvang je een uitgebreid adviesrapport, waarmee je direct aan de slag kunt. 

 

Technische uitdaging

Wil jij weten of jouw infrastructuur een groep hackers tegen kan houden? Doe dan de ultieme test door middel van het Vulnerability Assessment. De security eXperts van DTX gaan de uitdaging aan en helpen jou direct inzicht te krijgen in technische kwetsbaarheden. Een beter inzicht in jouw security krijg je niet!

 

onze assessments

Security Quick scan

Waar staat jouw organisatie op het gebied van security? Laat de security experts van DTX jouw security onder de loep nemen en risico’s afdekken. Naar

Lees verder

Data risk assesment

Wil jij weten welke risico’s jouw organisatie loopt als het gaat om onbeveiligde data. Laat dan snel jouw bedrijfsomgeving scannen door DTX. Naar overzicht Bescherm

Lees verder

WE ASSESS IT

Welke stappen moet je nog nemen om je informatie optimaal te beveiligen en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Dit wordt allemaal meegenomen door onze eXperts.

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.