Professional Services

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een IT expert? Bij DTX werken wij ook op projectbasis aan de beste IT oplossingen.

Tijdelijk gebruik maken van expertise

Soms ligt er een groot IT project klaar om opgepakt te worden, of je hebt nog wensen voor jouw IT omgeving, maar je hebt geen capaciteit of actuele kennis in huis. Het voor je uit schuiven is soms geen optie of zelfs onverstandig. Iemand aannemen kan ook een uitdaging zijn en wat doe je dan als het project afgelopen is?

 

Bij DTX ondersteunen wij ondernemers met dit vraagstuk. Het is namelijk mogelijk om onze experts tijdelijk in te zetten.Kennis en kunde

Er verandert zo ontzettend veel in het IT landschap dat het lastig is alle kennis actueel te houden. Onze eXperts zijn dagelijks bezig met de materie en hun certificering is altijd up-to-date. Ze combineren ervaring met kunde en worden enthousiast van een mooie uitdaging. 

 

Wij bieden de kennis en kunde van onze eXperts daarom op tijdelijke basis aan om jou te ondersteunen en te ontzorgen.

 

Op projectbasis of interim

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning in jouw organisatie met specifieke kennis. Of loop je constant tegen een IT probleem aan, waar je nog geen oplossing voor hebt.

De eXperts van DTX bieden interim ondersteuning, maar zijn ook op projectbasis inzetbaar.

Wat voor ondersteuning biedt DTX

In de afgelopen 20 jaar heeft DTX vele ondernemers mogen helpen met hun technische uitdagingen, denk aan:

 

  • Diverse Cloud migraties
  • Inrichten van Modern Workplaces
  • Inrichten van > 5000 apparaten
  • Realisatie van een nieuwe infrastructuur binnen een (hoog beveiligde) omgeving inclusief autorisatiestructuur, rapportages en self-service
  • Architectuur en implementatie operationele monitoring. 

gerelateerde producten ​

Cloud migratie

Wil jij weten hoe je jouw infrastructuur naar office 365 moet migreren? DTX heeft veel ervaring met cloud migraties en helpt jou graag verder. Naar

Lees verder

we fix IT

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning in jouw organisatie met specifieke kennis. Of loop je tegen een IT probleem aan, waar je nog geen oplossing voor hebt. De eXperts van DTX bieden interim ondersteuning, maar zijn ook op projectbasis inzetbaar.