Moderne Werkplek

Een flexibele, locatie onafhankelijke werkplek die medewerkers met elk apparaat kunnen benaderen. DTX weet precies hoe je dit realiseert.

Moderne werkplek

Het is actueler dan ooit, het bieden van een moderne werkplek voor je medewerkers. Wat verstaan wij onder een moderne werkplek? Natuurlijk is de fysieke locatie belangrijk, maar het is nog belangrijker dat collega’s altijd en overal aan de slag kunnen. Een moderne werkplek is locatie onafhankelijk en op ieder apparaat beschikbaar. Jouw collega’s kunnen op die manier ook vanuit huis, een cafeetje op de hoek of gewoon op kantoor veilig en eenvoudig aan de slag. Wil je het aantal werkplekken of de opslag opschalen? Geen probleem, onze diensten zijn flexibel. 

 

Wij weten precies wat er komt kijken bij het inrichten van een online werkplek en helpen jou bij het vinden van de optimale oplossing. 

 

Modern workplace

Eigenlijk is de ‘modern workplace’ een verzameling van applicaties en data die onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat gebruikt kunnen worden. Wij creëren de modern workplace door gebruik te maken van de Enterprise Mobility & Security suite van Microsoft. Een all-in-one platform dat een werkplek vanuit verschillende disciplines inricht en beheert. 

Het goed configureren op alle in gebruik zijnde apparaten, denk hierbij aan laptops, tablets en smartphones gaat in nauwe samenwerking met de klant.

 

Veilige werkomgeving

Het beveiligen van bedrijfsinformatie speelt een grote rol bij het inrichten van een moderne werkplek. Wij gebruiken daarom de Enterprise Mobility & Security Suite en Microsoft Endpoint Manager om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste situaties ontstaan. Denk hierbij aan:

 

  • Identiteit- en toegangsbeheer
  • Gegevensbeveiliging
  • Beheer en beveiliging van allerlei devices
  • Bescherming tegen ransomware en phishing.
 

De moderne werkplek volgens DTX

De Moderne Werkplek oplossing van DTX biedt naadloze integratie om teams samen te brengen, productiviteit mogelijk te maken en digitale transformatie te stimuleren. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin medewerkers gebruik kunnen maken van veilige, uiterst betrouwbare platformen. Om zo ideeën uit te wisselen, gesprekken te voeren, samen te werken en doelstellingen te behalen.  

Het beste voor iedere organisatie

Op basis van jarenlange ervaring zijn we in staat om samen met de klant een optimale omgeving in te richten, het is hierbij cruciaal goede balans te vinden tussen eenvoud in gebruik en beveiliging. 

 

Het voorkomen van datalekken door het onmogelijk te maken dat er gegevens gekopieerd kunnen worden tussen bepaalde apps is hiervan een voorbeeld. Maar wij kijken wel naar het functioneel gebruik tussen apps. Zo kan het zijn dat we een CRM juist integreren met mail om zo relatie- en sales gegevens eenvoudig te delen. 

 

We zien vaak dat er in klantomgevingen verschillende producten in gebruik zijn die een overlap hebben wat functionaliteit betreft. Door hier slim mee om te gaan kan er niet alleen geld bespaard worden maar wordt de omgeving ook eenvoudiger in beheer en gebruik.

 

Effectief samenwerken

Op afstand met elkaar samenwerken wordt makkelijker als medewerkers gebruik kunnen maken van veilige en stabiele platformen. Het uitwisselen van ideeën, groepsgesprekken of een gezamenlijke werkomgeving moet laagdrempelig zijn en bovenal altijd benaderbaar. 

 

Door het inrichten van een moderne werkplek worden medewerkers in staat gesteld effectief met elkaar samen te werken.

 

Veilige werkomgeving

Het is de nachtmerrie van iedere onderneming, een datalek, ransomware of andere ongewenste activiteiten. Je wenst het geen enkele onderneming toe. Toch is het een reële mogelijkheid wanneer je niet nadenkt over een veilige digitale werkplek bij het inrichten van de werkplekken voor collega’s.

Lees verder

Enterprise & Mobility Suite

De Enterprise Mobility & Security oplossingen van Microsoft bestaan uit meerdere diensten en producten. Van toegangsbeheer, het versleutelen van gegevens tot het beheren van on-premise PC’s.

Lees verder

We know IT

Onze eXperts hebben allemaal hun eigen expertise binnen de producten en diensten
die wij aanbieden. We kunnen daarom zeggen dat we er verstand van hebben.
Wij duiken de diepte in om voor jouw onderneming het beste uit IT te halen.