Managed services

Zonder zorgen ondernemen? Met de managed services van DTX weet je zeker dat je
werkt met de optimale IT omgeving.

Managed services van DTX

Bij DTX willen we ieder bedrijf aan een optimale werkomgeving helpen. Natuurlijk moet deze veilig zijn en altijd bereikbaar. Maar wij gaan verder dan alleen een goede werkomgeving. Wij duiken in de businesscase, praten met medewerkers en adviseren over inrichting en functionaliteit. 

 

Met ons team van eXperts zijn wij altijd bezig innovaties en bedrijfsleven samen te brengen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen graag onze kennis zodat jij daar jouw voordeel mee kunt doen.  

 

Onze aanpak

Allereerst starten wij met een inventarisatie van jouw infrastructuur. Zodat wij weten welke applicaties gebruikt worden en hoe één en ander met elkaar verbonden is. Wij gaan op zoek naar mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf. 

Wij vinden het belangrijk daar eindgebruikers bij te betrekken zodat we een perfecte match hebben tussen functionaliteit en gebruiker.

 

Wij willen weten wat de huidige uitdagingen zijn, welke ambitie er is en hoe je naar de toekomst kijkt. Zodat wij een toekomstbestendig en efficiënt advies kunnen neerleggen.  

Beheer en onderhoud

Bij het optimaal inrichten van de infrastructuur denken wij ook meteen na over beheer en onderhoud. Want een werkomgeving moet up to date zijn en goed beveiligd.

 

 

Bij DTX beheren en onderhouden wij bedrijfsomgevingen en monitoren deze op bedreigingen en kansen. Wij reageren proactief op mogelijke verstoringen zodat deze opgelost wordt voordat zij problemen veroorzaken. Daarnaast monitoren wij de complete omgeving op onder andere performance en beschikbaarheid. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Apparaatbeheer

Eenvoudig nieuwe apparaten in gebruik nemen? Dat kan met DTX apparaatbeheer. Wij zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers met één eenvoudige handeling direct hun apparaat kunnen configureren volgens bedrijfseisen. Er is geen tussenkomst van een beheerder nodig voordat het apparaat in gebruik kan worden genomen. Een enorme tijdwinst en meer gemak voor de gebruiker.

gerelateerde producten ​

Analyse infrastructuur

De mogelijkheden zijn eindeloos bij het inrichten en onderhouden van een digitale bedrijfsomgeving. Evenals de risico’s wanneer een omgeving niet met zorg wordt ingericht of onderhouden. Niet ieder bedrijf heeft de kennis en expertise zelf in huis, maar wil wel weten hoe ze ervoor staan.

Lees verder

Mobile device management

Er is vaak een bezoekje nodig aan de beheerder van een bedrijf voordat je een nieuw apparaat in gebruik kunt nemen. Ons uitgangspunt is dat het eenvoudig moet zijn om nieuwe apparaten te configureren.

Lees verder

we make it

Wil jij een IT partner die met je meedenkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.