Informatiebeveiliging

Vermijd onnodige risico’s en zorg ervoor dat jouw informatiebeveiliging op orde is. DTX heeft eXperts op het gebied van security die daarbij kunnen helpen.

Informatiebeveiliging volgens DTX

Tegenwoordig is het beveiligen van informatie cruciaal in een onderneming. Een bedrijf moet zichzelf beschermen tegen bedreigingen van zowel binnen als buiten de organisatie. Het is een complex vraagstuk, vooral als je er niet dagelijks mee bezig bent.

 

 

Informatiebeveiliging binnen een bedrijfsomgeving moet intuïtief en schaalbaar zijn. Het moet de weerbaarheid van een organisatie vergroten en betaalbaar blijven. Hoe pak je dat aan?

 

 

Bij DTX kijken wij naar het geheel. Het type bedrijf, de soort werkzaamheden, de huidige infrastructuur en inhoud van de informatie. Bij het beveiligen van informatie worden maatregelen, procedures en processen onder de loep genomen om in samenhang de optimale opzet te creëren. 

 

 

 

Wil je weten welke risico’s je loopt? Plan dan een gesprek in met één van onze security eXperts. 

Waarom is informatiebeveiliging belangrijk?

Ongewenste activiteiten kunnen grote gevolgen hebben, zoals een datalek of ongeoorloofde autorisaties tot informatie. Steeds vaker komt in het nieuws dat externe invloeden een bedrijf in grote problemen heeft gebracht. 

 

Er kleven grote risico’s aan het niet goed regelen van de security. 

 

 

DTX heeft verschillende diensten die ervoor zorgen dat risico’s die ontstaan in de beveiliging van een bedrijf worden teruggedrongen. 

Welke risico's zijn er?

Wij weten dat ondernemers niet dagelijks bezig zijn met de beveiliging van informatie. Maar als organisatie wil je geen grote risico’s lopen. DTX houdt zich al 20 jaar bezig met dit vraagstuk. Wij weten precies welke zwakke plekken er binnen een organisatie zijn en hoe je dit oplost. Daarnaast werken we met de beste leveranciers van security oplossingen die er zijn. 

 

 

Wil je een goed onderbouwd en uitvoerbaar advies ontvangen over jouw informatiebeveiliging? 

 

Op basis van de analyse laat DTX zien welke acties de hoogste prioriteit hebben, zodat het direct duidelijk is waar jouw focus moet liggen. Naast een advies kunnen we je uiteraard ook helpen bij de realisatie van die verbetering.

ONZE SECURITY DIENSTEN

Managed data security

Ben jij je bewust van de ongestructureerde data in jouw bedrijfsomgeving? Vaak is dit op diverse plekken in jouw organisatie aanwezig zonder dat je het weet. Daarmee neemt het risico op een datalek toe. Een situatie die je natuurlijk wil voorkomen.

Lees verder

Malware preventie

Bij DTX gebruiken wij een unieke manier van malware preventie die hackers tegenhoudt. Door middel van Artificial Intelligence kunnen wij onregelmatigheden opsporen voordat het te laat is.

Lees verder

Detectie en respons

Digitale beveiliging is net zo belangrijk geworden als fysieke beveiliging. Je moet ervoor zorgen dat jouw digitale omgeving goed beveiligd is en je bewust zijn van de risico’s.

Lees verder

WE SECURE IT

Vermijd onnodige risico’s en zorg ervoor dat jouw informatiebeveiliging op orde is.
DTX heeft eXperts op het gebied van security die daarbij kunnen helpen.