Diensten

onze service is transparant,
strategisch en gericht op de lange termijn

wij staan voor jou klaar

Met onze diensten kunnen wij jou op meerdere manieren helpen. Ben je op zoek naar de perfecte werkomgeving? Wil je jouw beveiliging verbeteren of heeft jouw infrastructuur een vernieuwing nodig? DTX heeft de eXperts die jou daarbij kunnen helpen.

moderne werkplek

Een flexibele, locatie onafhankelijke werkplek die medewerkers met elk apparaat kunnen benaderen. DTX weet precies hoe je dit realiseert.

informatiebeveiliging

Vermijd onnodige risico’s en zorg ervoor dat jouw informatie-beveiliging op orde is. DTX heeft eXperts op het gebied van security die daarbij kunnen helpen.

Managed services

Bij het optimaal inrichten van de infrastructuur denken wij ook meteen na over beheer en onderhoud. Wij reageren proactief en monitoren de complete omgeving op onder andere performance en bereikbaarheid. Zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Professional services

Heb je wensen voor jouw IT omgeving, maar heb je geen capaciteit of actuele kennis in huis? Schakel DTX dan in voor (tijdelijke) ondersteuning van een IT eXpert. Bij DTX werken wij ook op projectbasis aan de beste IT oplossingen.

Security Assessments

Wat is de status van jouw security? DTX heeft verschillende scans en assessments die jou snel inzicht geven in risico’s en acties die je moet nemen.