Databeheer dat voldoet aan de AVG-wetgeving

Rotterdam-scaled

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam biedt al meer dan 100 jaar goede en betaalbare woonruimte aan Rotterdammers. Van sociale huurwoningen tot koopwoningen. Maar ook voor bedrijfsruimte kan je bij ze terecht.

DTX is een partner die partnership snapt waar andere partners denken als leverancier.

Brian Houtzager, ICT Adviseur – Woonstad Rotterdam

Behoefte van Woonstad Rotterdam

Vanuit de hoeveelheid ongestructureerde data die wij op het netwerk hebben en de aankomende AVG-wetgeving destijds waren wij op zoek naar een oplossing die ons kon helpen met het beheren van deze data.

Dienstverlening DTX

De huidige manager was bekend met de oplossing van Varonis en heeft ons gekoppeld aan DTX. Zoals iedere nieuwe samenwerking is het kijken hoe deze uitpakt. Wij verwachten van onze partners dat ze met ons mee denken, werken vanuit de Rotterdamse mentaliteit (flexibiliteit en no-nonsense) en dat zij ons aanvullen in kennis en kunde waar wij deze missen.

DTX staat binnen onze afdeling bekend als een partner waar je altijd op kan bouwen. Het pakket wat wij gebruiken draait stabiel, onze medewerkers zijn getraind en de zaken waar wij zelf nog niet helemaal uit komen staat DTX klaar voor ons. En daar ligt ook de kracht: ze gaan eerst poetsen met resultaat zodat wij uit de brand geholpen zijn voordat we het gaan hebben over de kosten. We hebben nooit lang hoeven wachten op ondersteuning en die is altijd met resultaat.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!