We make it tagline

Data solutions

Organiseren

Uw data heeft de juiste organisatie nodig om er alles uit te halen. Toegankelijkheid, kwaliteit en beheersbaarheid zijn hierin de sleutel tot succes. Wij weten wat er nodig is en helpen u verder met de juiste werkwijze en inrichting.

Verzamelen

Geautomatiseerd op de meest efficiënte manier uw data uit verschillende bronnen bij elkaar brengen. Met het juiste gereedschap helpen we u om dit goed aan te pakken.​​​​​

Visualiseren

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden,  maar alleen als het een goed plaatje is. Wij helpen om data op de juiste manier visualiseren door kennis van processen, data en mensen te combineren voor het beste resultaat.

Vereenvoudigen

Informatie op de juiste plaats en precies op het moment wanneer dit nodig is. Dit doen we door data oplossingen te integreren op de digitale werkplek van uw medewerkers, onafhankelijk van locatie en op elk device.

Leuker, makkelijker en veiliger met DATA aan de slag

Wilt u graag bedrijfsprocessen optimaliseren om meer resultaat te halen? Met data solutions van DTX maakt u uw bedrijfsdata inzichtelijk en kunt u gegronde beslissingen nemen. Juiste en actuele data is van belang voor bedrijfsprocessen, met de juiste tools voorkomt u beslissingen gemaakt met de verkeerde inzichten.

Dutch Technology eXperts staat voor u klaar!

Microsoft power platform

Het Microsoft Power platform verzorgt de tools die nodig zijn om uw data inzichtelijk te maken. Met dit platform bouwen we end-to-end business solutions.

powerbi logo

Power BI

Power BI verzorgt gegevens gestuurde inzichten waarmee u weloverwogen, zelfverzekerde zakelijke beslissingen kunt nemen.

powerapps

Power Apps

Power Apps stelt ons in staat apps op maat te bouwen die uw zakelijke uitdagingen oplossen.

powerautomate logo

Power Automate

Krijg meer gedaan door routine taken te automatiseren. Met Power Automate verhoogt u de productiviteit van uw bedrijfsprocessen.

Klanten die ons vertrouwen

Waarom solutions bij DTX

“Bekijk data vanuit een andere hoek
voor nieuwe inzichten.”

Efficient

Minder tijd nodig om analyses te maken van data omdat deze op een overzichtelijke manier wordt weergegeven.

Flexibel

Zelf makkelijk rapportages aanpassen wanneer je op zoek bent naar nieuwe inzichten.

Eenvoudig in gebruik

Beheer en onderhoud wordt eenvoudiger en kost minder tijd. Meer doen met dezelfde actuele data (kruisverbanden, forecasting, prognoses)

Neem contact op met onze experts om er achter te komen wat onze business solutions voor uw bedrijf kan betekenen.

contact

met volledige focus
op cloud, mobility
en security

met volledige focus
op cloud, mobility
en security