Managed detection & response

Met MDR brengen we in kaart welke dreiging er op je onderneming afkomt. Bij incidenten voeren we een triage uit, zodat je snel en gericht kunt ingrijpen. We ‘waken’ over je onderneming.

Wil jij je organisatie beschermen tegen digitale gevaren? Met Managed Detection & Response krijg en houd je grip op alle digitale activiteiten en voorkom je dat dreigementen schade kunnen aanrichten. Je bent ‘aanvallers’ vóór, door het aanvalsoppervlak te verkleinen, zwakke plekken te versterken en onveilig gedrag te verbeteren en voorkomen. Met MDR wordt er permanent over je organisatie gewaakt.

cyberweerbaarheid

Hoe kunnen we jou helpen?

De eXperts van DTX brengen in kaart wat er digitaal allemaal op je onderneming afkomt. We monitoren de activiteiten binnen de digitale organisatie en stellen vast hoe je personeel digitaal handelt.

Met deze informatie kunnen we je helpen om je organisatie te beschermen door dreiging tijdig te signaleren.

DTX-soc-2048x1366

Bij incidenten voeren we op korte termijn een triage uit, zodat duidelijk wordt of en waar we moeten ingrijpen om de organisatie voor erger te beschermen. Ook kijken we naar de hoeveelheid kwetsbaarheden in systemen en adviseren we je hoe je dit kunt oplossen.

Wat wij voor je doen

External threat intelligence

De threat intelligence add on helpt om inzicht te krijgen in activiteiten die normaal gesproken onzichtbaar zijn voor de organisatie. Dit doen we om incidenten te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan gestolen inloggegevens die online illegaal verkocht worden of neppe socialmedia-profielen die berichten plaatsen die reputatieschade teweeg kunnen brengen.

Met de add on voor threat intelligence verrijk je de inzichten van het SOC (Security Operations Center) met informatie van het Clear Web, Deep Web en Dark Web. Wij kunnen je helpen met de technische implementatie van de threat intelligence add on, die je zonder extra werk meer inzicht geeft in (mogelijke) bedreigingen. Het SOC onderhoudt in overleg met de organisatie de meldingen die binnenkomen over verdachte situaties en doet een eerste analyse bij serieuze meldingen.

Neem contact op

Onze partners