Managed defender for

Met MDF managen we het security platform van Microsoft om bedreigingen te voorkomen, maar ook te detecteren en op te lossen. Wij kunnen het voor je implementeren en beheren.

Wil jij je onderneming optimaal beschermen tegen cyberaanvallen, maar heb je zelf geen kennis op dit gebied? Dan helpt ‘Managed defender for’ je uit de brand. Defender for is een security platform dat organisaties helpt om geavanceerde dreigingen te voorkomen, detecteren, onderzoeken en oplossen. Het resultaat? Goede bescherming van werkplekken en servers, waar je zelf geen omkijken naar hebt.

Managed Defender for

Hoe kunnen we jou helpen?

Defender for is een complex platform, dat je niet ‘even’ zelf beheert. De eXperts van DTX kunnen het voor je implementeren en up-to-date houden, maar ook helpen bij de opvolging van meldingen die een serieuze bedreiging kunnen vormen. Je kunt vertrouwen op onze expertise en kunde van security en infrastructuren; on-premise én in de cloud.

Cloud-Migration-windows-scaled

Het Security Operations Center (SOC) registreert meldingen en voert een eerste analyse (triage) uit. Wij helpen je actief bij het up-to-date houden van de configuratie van Defender for en adviseren je waar extra maatregelen noodzakelijk zijn in je onderneming. Daarmee bespaar je een hoop tijd en zo zijn werkplekken en servers goed bestand tegen ransomware-aanvallen of andere malafide software.

Neem contact op

Onze partners