Cyberweerbaarheid

DMARC-Analyzer

Soms doen cybercriminelen zich in een e-mail voor als iemand binnen jouw onderneming. Met een DMARC-Analyzer kunnen we dit voor je detecteren, oplossen en voorkomen.

Soms doen cybercriminelen zich voor als iemand die namens jouw onderneming e-mailt naar klanten, partners of leveranciers. Ze maken misbruik van het gemak waarmee ze een e-mail kunnen vervalsen, zodat het lijkt alsof deze vanuit jouw onderneming verstuurd is. Dit fenomeen heet Domain Spoofing en wordt veel gebruikt voor phishing, in de hoop dat ontvangers gegevens delen.

Een DMARC-Analyzer brengt in kaart hoe jouw domein gebruikt wordt in e-mailverkeer. Zo weet je zeker dat je e-mail security op orde is en dat anderen zich niet zomaar kunnen voordoen als iemand binnen jouw onderneming.

Daarnaast kan een SPF, DKIM en DMARC ervoor zorgen dat je eigen e-mails (onderdeel van je marketingstrategie) minder snel het label ‘spam’ krijgen.

Neem contact op

Consent(Vereist)

DMARC-Analyzer

Hoe kunnen we jou helpen?

De eXperts van DTX helpen je bij het optimaliseren van je e-mail security met SPF, DKIM en DMARC. Wij gebruiken onze kennis en expertise om te inventariseren welke personen of organisaties mogelijk het domein van jouw onderneming gebruiken om e-mails te versturen en in overleg herstellen we dit naar enkel de personen en organisaties die je zelf goedkeurt als zender. We monitoren dit continu en komen in actie als er aanpassingen nodig zijn.

DMARC Analyzer scaled 1

Zo zorgen we dat je e-mail security strikt en volledig geoptimaliseerd is. Daarnaast worden de e-mails die je verstuurt beter ontvangen (want: minder snel het label ‘spam’) en dus zijn je merk en branding beter beschermd.

E-mail security in de vorm van SPF, DKIM en DMARC is een expertise die weinig organisaties kunnen bieden. Binnen DTX lopen er meerdere eXperts rond die je hierbij kunnen helpen.

Onze partners