Cyberweerbaarheid assessments

Om je onderneming beter te beschermen tegen cyberaanvallen, kun je verschillende tests (laten) doen. Die tests brengen zwakke plekken aan het licht, zodat je actief maatregelen kunt treffen om je organisatie beter te wapenen tegen dreiging.

Die tests uitvoeren is niet eenvoudig, maar het team van DTX kan je helpen. We brengen voor je in kaart wat er goed gaat en welke kwetsbare plekken aandacht nodig hebben. We maken een pragmatisch plan, waar je direct mee aan de slag kunt – eventueel met begeleiding van ons.

Er zijn verschillende tests die je kunt (laten) uitvoeren, die de volgende vragen beantwoorden:

Cyberweerbaarheid assessments

Risk workshop

Met een risk workshop krijg je inzicht in de risico’s die je organisatie op dat moment loopt. Zo kunnen we een gepaste strategie opzetten om je onderneming beter te beschermen tegen cyberaanvallen. We implementeren een risicogedreven aanpak om de beveiliging van je organisatie te optimaliseren. We werken heel pragmatisch en binnen een dag weet je hoe je onderneming ervoor staat.

Hoe kunnen we jou helpen

Tijdens de Risk Workshop gaan we door ongeveer veertig scenario’s heen, waarin we ook de huidige maatregelen meenemen. Zo krijg je een goed beeld van de dingen die je nu al goed beveiligd hebt, maar ook van waar het beter kan. Wij kunnen je vervolgens helpen om passende maatregelen te treffen.

Wat wij voor je doen

Wij-gaan-verder-scaled
DTX collega's in presentatie

Cyberweerbaarheid assessments

Vulnerability assessment

Inzicht krijgen in zwakke plekken in de IT-infrastructuur van je onderneming kan heel complex zijn. Met een vulnerability assessment kun je deze kwetsbare plekken traceren en vervolgens verhelpen. Zonder tool is het eigenlijk niet in kaart te brengen, maar het team van DTX helpt je graag.

 

Tijdens het assessment controleren onze eXperts je systemen binnen de vooraf afgesproken scope op kwetsbaarheden. We onderzoeken ze vervolgens stuk voor stuk handmatig en maken hier een managementrapportage van, die we ondersteunen met technische rapportages voor de beheerorganisatie.

Wat wij voor je doen

Cyberweerbaarheid assessments

Cyber security assessment

Wil je weten waar jouw onderneming staat in je Microsoft-georiënteerde IT-infrastructuur? En in kaart brengen waar de zwakke plekken zitten in de configuratie van werkplekken, servers Active Directory en de Microsoft 365 Stack?

 

Met behulp van een Cyber Security Assessment Tool (CSAT) kijken de eXperts van DTX naar de beveiliging van een IT-infrastructuur van je organisatie. We meten in hoeverre de maatregelen die je al hebt genomen om je onderneming te beschermen tegen cyberaanvallen voldoet aan de hoge maatstaf die tegenwoordig nodig is om dreiging te voorkomen. We toetsen de volledigheid (heb je aan alles gedacht of zijn er nog gaten?) en de manier waarop deze maatregelen genomen zijn – zowel on-premise als in de cloud.

 

Na het assessment heb je waardevolle inzichten in de kwaliteit en effectiviteit van je actuele beveiliging en kun je aan de slag met verbeterpunten.

Cyber-Security-Assessment-scaled

Onze partners

Neem contact op