Cyberveilig Nederland

Phishing

DTX, nieuw lid van Cyberveilig Nederland

Cyberveiling Nederland is dé belangenvereniging van de cybersecuritysector. Voor DTX daarom belangrijk om hier deel van uit te maken. 97,1 Procent van de Nederlandse bevolking heeft toegang tot internet. Nederland behoort daarmee tot de digitale voorhoede binnen Europa. Deze digitalisering brengt grote economische en maatschappelijke kansen met zich mee. Om die kansen te benutten is het noodzakelijk om blijvend vertrouwen te kunnen hebben in onze informatie en informatiesystemen. Meer aandacht voor cybersecurity is daarom geen luxe, maar noodzaak.

Doel van cyberveilig Nederland

Het gemeenschappelijk doel van DTX en Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecuritysector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

De belangenvereniging gaat het gesprek aan met de overheid en andere strategische partners om onze kennis en kunde van het cybersecurity werkveld voor het grotere belang in te zetten. Ze brengen verbindingen tot stand, tussen cybersecurity bedrijven onderling, maar ook brengen ze vragers en aanbieders samen. Daarnaast praten ze met de overheid en politiek om (toekomstige) knelpunten weg te nemen die de digitale weerbaarheid van Nederland in de weg staan. Dit alles zorgt ervoor dat ze de zichtbaarheid en impact van onze sector vergroten.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!