Secure modern workplace

Zorgen dat jouw medewerkers altijd en overal veilig kunnen (flex)werken zonder belemmeringen? Laat ons Secure modern workplaces realiseren.

 

Tegenwoordig wil je altijd en overal kunnen werken. Een device kun je meenemen, maar hoe zit het met je workplace? Is het mogelijk om overal in te loggen en je werk (in alle systemen) zonder belemmeringen te kunnen doen? En, heel belangrijk: is het veilig? Vaak vormt het personeel (met smartphones en laptops van de zaak) de zwakste schakel in je security. Meestal hebben zij het niet eens in de gaten als ze iets doen wat gevolgen kan hebben.

Gelukkig kun je je werknemers uitrusten met een modern workplace, waarin zij altijd en overal kunnen inloggen en hun werk veilig én zonder belemmeringen uit te kunnen voeren. Dit noemen wij secure modern workplaces en hiermee waarborg je zowel de veiligheid van de ondernemingsdata als de productiviteit – op welke locatie dan ook.

Microsoft

Microsoft referentie-architectuur

Omdat wij werken met de Microsoft referentie-architectuur, is de compatibiliteit van alle secure modern workplaces gegarandeerd. Ze zijn geoptimaliseerd om alle ontwikkelingen en trends te volgen, zonder concessies te doen op het gebied van beveiliging en productiviteit.

Secure-Modern-Workplace-scaled

Hoe kunnen we jou helpen?

Onze eXperts kunnen je ondersteunen bij het inrichten van werkplekken van de toekomst. Dit gaat niet over bureaus of stoelen: wij richten een digitale werkomgeving voor je in die altijd up-to-date (er zijn geen grote update-trajecten nodig) en optimaal beveiligd is.

In de secure modern workplace kun je werken met Office 365 en alles wat erbij hoort, precies zoals Microsoft het ontwikkeld heeft. De hele inrichting is geautomatiseerd en volgt de Microsoft design principes (MCRA). We kunnen MacOs ook tot op zekere hoogte ondersteunen binnen de secure modern workplace.

Dankzij de kennis van onze eXperts over het zero trust-beveiligingsmodel en andere beveiligingsconcepten, zijn je secure modern workplaces altijd ingericht volgens de laatste ontwikkelingen én beveiligingsstandaarden. Dat bespaart je een hoop tijd en energie.

Neem contact op

Onze partners

Microsoft

DTX is al ruim 20 jaar Microsoft partner en is zelfs Elite partner. Als je optimaal gebruik wilt maken van jouw Microsoft licenties, dan ben je bij DTX aan het juiste adres.