Professional Cloud Services

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een IT-expert? Bij DTX werken wij ook op projectbasis aan de beste IT-oplossingen.

Tijdelijk gebruik maken van expertise

Soms ligt er een groot IT-project klaar om opgepakt te worden. Of misschien heeft u specifieke wensen voor uw IT-omgeving, maar niet de capaciteit of expertise in huis om dit op te pakken. Deze werkzaamheden vooruitschuiven is niet altijd een optie, in sommige gevallen kan dit zelfs onverstandig zijn. Iemand aannemen kan ook een uitdaging zijn en wat dan als het project afgelopen is?

Bij DTX ondersteunen wij ondernemers met dit vraagstuk. Het is namelijk mogelijk om onze experts tijdelijk in te zetten.

Kennis en kunde

Er verandert zo ontzettend veel in het IT-landschap dat het lastig is alle kennis actueel te houden. Onze eXperts zijn dagelijks bezig met de materie en hun certificering is altijd up-to-date. Ze combineren ervaring met kunde en worden enthousiast van een mooie uitdaging.

Wij bieden de kennis en kunde van onze eXperts daarom op tijdelijke basis aan om u te ondersteunen en te ontzorgen.

We FIX IT

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning in uw organisatie met specifieke kennis? Of loopt u tegen een IT-probleem aan, waar u nog geen oplossing voor hebt? De eXperts van DTX bieden interim ondersteuning, maar zijn ook op projectbasis inzetbaar.

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak