Cases

MET ENORM VEEL KENNIS,
EXPERTISE EN PASSIE

Wat onze klanten zeggen

Lees hier meer over onze oplossingen en hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Tata Steel Europe

De proactieve houding van deze partner maakt het verschil voor een bedrijf als Tata Steel Europa. De hands-on mentaliteit van Dutch Technology eXperts maakt dat zij snel kunnen acteren.

Lees verder ...
Expert

Expert begrijpt ‘t

Met DTX hebben wij een kritische maar constructieve ICT partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership die veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

Lees verder ...
Jumbo

Jumbo Supermarkten

Dutch Technology eXperts kenmerkt zich als een partij die duidelijk boven alle andere leveranciers gaat staan, haar verantwoordelijkheid neemt en in zeer korte tijd tot concrete resultaten komt. De diepgaande expertise die de consultants bezitten maakt ze een gesprekspartner op niveau.

Lees verder ...
Plukon Food Group

Plukon Food Group

De samenwerking met DTX verloopt erg soepel door de korte lijntjes en de passie van de medewerkers. Het voelt net alsof ze directe collega’s zijn. De verwachting is meer dan waargemaakt.

Lees verder ...
Pensioenfonds Horeca & Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering

Bij het vraagstuk van Pensioenfonds Horeca & Catering lag de nadruk op efficiëntie met betrekking tot het correleren van alle systeem-en gebruikersgebeurtenissen binnen de it-dienstverlening. De oplossing werd gevonden in InsightVM en InsightIDR waarbij DTX actief heeft geholpen bij het uitrollen daarvan.

Lees verder ...
TKP

TKP

DTX heeft het vertrouwen gewonnen als een van de vaste leveranciers voor TKP op het gebied van security oplossingen.

Lees verder ...

Allshare krijgt inzicht en controle

De eXperts van DTX monitoren actief ons netwerk op kwetsbaarheden en dreigingen. Zij schakelen snel met onze contactpersonen, alsof ze onderdeel van de organisatie zijn. Bij dreigingen of incidenten is snelheid essentieel en kan dit het verschil maken. DTX begrijpt dit als geen ander en is daarom voor ons de ideale partner.

Lees verder ...
Novisource

Novisource

De migratie naar clouddiensten van Microsoft, zoals Office 365 en Azure verliep geruisloos en biedt onze medewerkers een veilige en moderne werkomgeving. Onze medewerkers zijn erg tevreden over het verloop van de migratie en overstap naar Office 365.

Lees verder ...
Praktijk Wijs

Praktijk Wijs

Na een korte test-meeting met Dutch Technology eXperts, waarin onze vragen beantwoord werden, hebben wij een eenvoudige instructie voor onze behandelaars en cliënten opgesteld. Vanaf Dinsdag kunnen alle geplande consulten gelukkig alsnog doorgang vinden.

Lees verder ...

VCK logistics

DTX heeft voor VCK het design gemaakt voor een geografisch gescheiden Exchange 2016 on-premise infrastructuur met hoge beschikbaarheid. Het design is vervolgens door de ICT medewerkers van VCK succesvol geïmplementeerd.

Lees verder ...
Cad & Company

CAD & Company is klaar voor de toekomst

Voor de vervanging van de Hosted Skype for Business telefonie-oplossing was CAD & Company op zoek naar een opvolger. Omdat CAD & Company al gebruik maakt van Office 365 is de keuze gevallen op Microsoft Teams. Een nieuw product dat volop in ontwikkeling is. Door de goede samenwerking met Dutch Technology eXperts zijn alle migraties snel en pijnloos verlopen. Geen downtime en geen incidenten!

Lees verder ...

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.