Expert

Expert begrijpt ‘t

In Europa is Expert de grootste retailer binnen home-elektronica en ook in Nederland mag de formule zich met 140 winkels en een landelijke webshop tot de top 3 rekenen.

Expert en DTX

DTX is nauw betrokken bij de technische ontwikkelingen bij Expert en zorgt dat de ICT Infrastructuur perfect aansluit. Op dit moment bestaat de ICT infrastructuur uit een hybride omgeving waarbij gebruik gemaakt wordt van Microsoft Azure en Office 365 in combinatie met een lokale infrastructuur. Deze combinatie geeft Expert maximale flexibiliteit en continuïteit.

 

Keuze Expert

Bij de keuze voor een ICT partner was Expert met name op zoek naar een partner die in staat is een actieve rol in de diverse ICT projecten te vervullen. Dik Pijl, CEO van Expert Nederland: Met DTX hebben wij een kritische maar constructieve ICT partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership die veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

 

Keuzes DTX

DTX heeft goed gekeken waar het inzetten van Microsoft Azure een toegevoegde waarde heeft. Er is een oplossing bedacht waarin ook de bestaande investering in lokale infrastructuur optimaal wordt benut. Dit heeft geresulteerd in een hybride omgeving waarbij met name schaalbaarheid en beschikbaarheid is gegarandeerd door inzet van Microsoft Azure. Onder andere voor backup en disaster recovery wordt gebruik gemaakt van de cloud oplossingen van Microsoft.

 

Managed Service

Expert kan vertrouwen op een ICT infrastructuur die kan meebewegen met de organisatie, daarnaast kunnen de lokale ICT medewerkers van Expert terugvallen op de managed service organisatie van DTX. Hybrid Managed Services in optima forma!

 
Dik Pijl, CEO Nederlandse Expert Groep
https://www.expert.nl

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.