Partners

Microsoft

De partner status van DTX vertegenwoordigt onze hechte relatie met Microsoft en onze toewijding om onze innovatieve Hybrid Managed Services dienstverlening te integreren met Microsoft technologie.

Klanten zijn op zoek naar partnerbedrijven die de kloof tussen hun zakelijke behoeften en technologische mogelijkheden kunnen overbruggen. Klanten moeten vertrouwen hebben in een bedrijf dat kan optreden als een expert-adviseur voor hun strategische lange termijn technologieplannen.

Watchguard

DTX is gecertificeerd WatchGuard partner. WatchGuard biedt een zorgvuldig gekozen portfolio van netwerkproducten met een meer dan competitieve prijsstelling. Daarnaast schalen de producten voor omgevingen van 5 tot 10.000 medewerkers.

Watchguard technologie vormt een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Het is de ruggengraat van elk klantnetwerk dat wij beheren. We zetten Watchguard in voor firewall services en managed wifinetwerken.

Je core-netwerk is zo goed als de zwakste schakel in de keten. DTX zet bij al haar klanten Watchguard netwerkproducten in om een volledig overzicht te houden van alle LAN, WAN en wifi-verbindingen. Direct gekoppeld aan ons monitoring- en ticketingsysteem worden waarschuwingen en normafwijkingen direct gedetecteerd en door onze netwerkexperts opgevolgd en opgelost.

Veeam

Voor al onze klanten met on-premise omgevingen zetten wij Veeam als backup solution in. De Always-On Enterprise van Veeam is een briljante suite van producten waarmee DTX twee vliegen in één klap slaat; betrouwbare back-ups van alle klantdata en -systemen, opgeslagen in Azure. De opslag in Azure zorgt ervoor dat wij in staat zijn om ook direct een uitwijklocatie in Azure realiseren. Deze uitwijk is in enkele minuten te activeren. Het mes snijdt op deze manier werkelijk aan twee kanten.

Varonis

Data is het nieuwe goud wordt meer dan eens gezegd, met ons partnership met Varonis breiden wij propositie uit. Varonis biedt een security platform aan dat dreigingen ten opzichte van uw data inventariseert. Dit is mogelijk door onder andere  het gedrag van uw medewerkers te analysen met betrekking tot uw ongestructureerde data zoals documenten, spreadsheets, e-mails, foto’s en video’s. Met onze Microsoft achtergrond en jarenlange ervaring met betrekking tot autorisatiemanagement kunnen wij onze klanten helpen bij het grip krijgen en houden op hun goud.