Onze partnerships

Onze partners zijn strategisch en weloverwogen gekozen. Wij zijn dé kennispartij voor onze partners, dit tonen wij aan door onze relevante certificeringen en succesvol uitgevoerde projecten. Door duidelijke keuzes te maken zijn wij in staat om onze diensten op een geborgde en reproduceerbare wijze uit te rollen. Dit verlaagt de doorlooptijd bij implementaties en daarmee de kosten voor uw organisatie.

Cylance

Door het toenemende gebruik van encryptie is het steeds lastiger een gelaagdheid van bescherming aan te bieden voor uw eindgebruikers. Oplossingen die voorheen in netwerkverkeer konden kijken zijn blind geworden. Daarnaast is er een toenemend aantal infecties vanuit kwaadaardige software. Om uw eindgebruikers toch te voorzien van de nodige beveiliging hebben wij gekozen voor Cylance (onderdeel van Blackberry). Deze antivirus oplossing is anders dan alle andere. Door het gebruik van geavanceerde wiskundige algoritmes is het in staat te bepalen of een applicatie goed of kwaadaardig is voordat deze wordt uitgevoerd. Door deze unieke aanpak bent u beter beschermd zonder impact op de prestaties van uw computer.

Microsoft

Microsoft vormt het hart van onze Hybrid Managed Services. Betaalbare en innovatieve oplossingen die uw organisatie in staat stelt te focussen om uw eigen doelstellingen te behalen. Van de moderne werkplek tot volledige migraties naar de Microsoft-cloud. Onze meervoudige Gold partnerstatus onderstreept onze succesformule. Wij zijn de partner die de kloof tussen uw zakelijke behoeften en technologische mogelijkheden kan overbruggen.

Rapid7

Rapid7 is de ruggengraat van onze Managed Security Services. Hiermee bieden wij u een securityplatform aan voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden en het detecteren van security incidenten.. Dankzij het krachtige InsightVM vinden wij niet alleen kwetsbaarheden binnen uw omgeving maar geven we uw organisatie de middelen om deze kwetsbaarheden weg te nemen voordat deze kunnen worden misbruikt. Met InsightIDR installeren we spreekwoordelijk de verlichting binnen uw infrastructuur waardoor we real-time inzichtelijk krijgen wat er zich afspeelt. Hierdoor is uw organisatie in staat eventuele afwijkingen of security incidenten te detecteren en adequaat te reageren. Alle data die verzameld wordt komt samen in het Insight platform waardoor u één overzicht heeft.

Varonis

Met het security platform van Varonis kunnen wij u helpen dreigingen te inventariseren ten opzichte van uw ongestructueerde data. Dit is mogelijk door onder andere het gedrag van uw medewerkers te analyseren in relatie tot data zoals documenten, spreadsheets, e-mails, foto’s en video’s. Met onze Microsoft achtergrond en jarenlange ervaring met betrekking tot autorisatiemanagement kunnen wij u helpen bij het grip krijgen én houden op uw data!

Veeam

Indien u on-premise omgevingen heeft zetten wij Veeam in als back-up oplossing. De Always-On Enterprise van Veeam stelt ons in staat twee vliegen in één klap te slaan; betrouwbare back-ups van al uw data en systemen, opgeslagen in de Azure cloud van Microsoft. De opslag in Azure zorgt ervoor dat wij in staat zijn om voor u direct een uitwijklocatie in Azure te realiseren. Deze uitwijk is in enkele minuten te activeren. Het mes snijdt op deze manier werkelijk aan twee kanten.

Watchguard

Watchguard is onderdeel van onze netwerklaag binnen Hybrid Managed Services. Naast de perimeter firewall fungeert hij ook als Wi-Fi controller waardoor wij een volledig overzicht hebben van alle LAN, WAN en Wi-Fi verbindingen. Direct gekoppeld aan ons monitoring- en ticketingsysteem worden waarschuwingen en normafwijkingen direct gedetecteerd en door onze netwerkexperts opgevolgd en opgelost.